Konfirmaatio

Konfirmaatiojumalanpalvelus Kustaa Aadolfin kirkossa

"Jo varhain Herra annoit armosi meillekin, kasteesi liittoon kannoit, soit suojan vaaroihin. Nyt siunaa nuoruutemme, oi Isä Jumala, niin että koskaan emme luopuisi sinusta!" Vk 512:1

Konfirmaatio on rippikoulun päätteeksi järjestettävä juhla. Sana konfirmaatio tarkoittaa vahvistamista. Konfirmoitava tunnustautuu siihen uskoon, johon hänet on kerran kastettu. Seurakunta rukoilee hänen puolestaan.

Rippikoulun opettajat ja kummi siunaavat konfirmoidun samalla apostolisella siunauksella, jolla hänet on kasteen yhteydessä siunattu.

Katso rippikoulusivut

Ilmoittautuminen rippikouluihin alkaa vuosittain syksyllä. Rippikouluiässä olevat nuoret saavat rippikoulusta kirjeen kotiin elokuussa. Lisätietoja rippikoulusta nettisivuilta ja lehtien ilmoituksessa.

Rippikouluun ja konfirmaatioon liittyvissä asioissa voit kääntyä pastori Kati Ahomaan puoleen p. 044 7335 284 tai sähköosti: **@**