Hautajaisten järjestäminen

"Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisikin kuollut." Joh. 11:25

Kuolema on osa tätä elämää ja maallisen vaelluksen päätepiste, niin uskomme. Surun kohdatessa meidän on kyettävä hoitamaan kuolemaan ja hautaamiseen läheisesti liittyviä asioita.

Hautajaisjärjestelyt voi aloittaa ottamalla yhteyttä vainajan kotiseurakunnan seurakuntatoimistoon ja hautaustoimistoon.

Hautajaisten järjestelyihin liittyvissä asioissa:

• hautausaika ja -paikka
  • hautapaikka ja
  • papin varauksiin liittyvissä asioissa yhteys seurakuntatoimiston toimistonhoitaja Osmo Ruotsalaiseen
    p. 044 7335 201 tai **@** tai vaihde (017) 83351.

Iisalmen seurakunnassa hautauspäiviä yleensä ovat perjantai ja lauantai. Hautausajat ovat klo 9.30, 11.00 ja 12.30. Sunnuntaisin ja juhlapäivinä ei ole hautauksia. Siunaus voi tapahtua kirkossa, kappelissa tai haudalla.

Hautajaisten kulustamuistotilaisuuden järjestämisestä tai suruun liittyvissä asioissa neuvomme ja opastamme tarpeen vaatiessa.