Varhaisnuoret - 6-14-vuotiaat

Varhaisnuorisotyö auttaa toiminnallaan tyttöjä ja poikia elämään kristillisen uskon mukaisesti tukien heidän persoonallista kehitystään ja kasvamistaan. Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on myös kirkon tunnustuksen pohjalta tukea perheiden ja koulujen kristillistä kasvatusta.

Järjestämme kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia ympäri vuoden. Kerhoja ohjaavat rippikoulun käyneet, kerhonohjaajakoulutuksen saaneet nuoret. Osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle.

Varhaisnuorten kerhotoiminnasta, leiristä, retkistä ja koulutuksista vastaavat:

Satu Krogerus

Kerhoista tiedotetaan heti, kun kerhojen aikataulut on varmistuneet.

Nuorisotyön retket, leirit ja tapahtumat on tarkoitettu ensisijaisesti iisalmelaisille, jotka eivat ole aikaisemmin olleet mukana seurakunnan toiminnassa. Heille on varattu viikko ilmoittautumisaikaa, jonka jälkeen muut voivat alkaa ilmoittautumaan.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen netin kautta takaa tasapuolisen ilmoittautumisen kaikille. Voit ilmoittautua mihin aikaan tahansa  ja sieltä näet montako paikkaa on vapaana.

Tästä linkikistä ilmoittautumaan.

Ilmoittautuminen leireille, tapahtumiin ja retkille tapahtuu netin kautta www.iisalmenseurakunta.fi -> tapahtumat ja ilmoittautuminen.

Taloudellisen tilanteen ei tarvitse olla este toimintaan osallistumiselle. Voit hakea vapautusta maksusta lomakkeella, jonka saa kirkkoherranvirastosta ja seurakunnan nettisivuilta.

Lomakkeessa lisäohjeita.

docx liite

Maksuvapautus hakemus. Hakemuksen voi palauttaa myös sähköisesti.
Leirit

Vuoden aikana järjestämme leirejä alakouluikäisille. Lue lisää

Kerhot

Syksyn 2014 kerhot alkavat vko 37.

Lue lisää

Täältä löydät tietoa alakouluikäisten tapahtumista. Lue lisää

Retket

Seuraa ilmoittelua tulevista retkistä nettisivuilta ja kirkollisista ilmoituksista. Lue lisää