Erityisnuorisotyö

.

Erityisnuorisotyö ja nuorisodiakonia on etsivää, kohtavaa ja läsnäolevaa työtä, jossa toimitaan yhdessä niiden lasten ja nuorten perheiden kanssa jotka tarvitsevat elämässään erityistä tukea.

Työskentely tapahtuu yhteistyössä, kodin, koulujen sekä moniammatillisen verkoston kanssa. Tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus luottamukselliseen kohtaamiseen, jossa voidaan etsiä yhdessä vastauksia nuorta askaruttaviin kysymyksiin. Toimimme tarvittaessa nuoren ja hänen perheensä tukihenkilönä. Järjestämme vuosittain joitakin leirejä sekä retkiä.

Ota rohkeasti yhteyttä, vääriä kysymyksiä ei ole!

Lisätietoja Jouni Vuorijärvi puh. 044 7335 215 **@**

Teemme  tiivistä yhteistyötä mm.

Etsivä nuorisotyön kanssa joka on Iisalmessa järjestetty Iisalmen Nuorison Tuki ry:n toimesta.

www.kehypaja.fi

Hei sinä 13 - 28 vuotias iisalmelainen tai Iisalmessa opiskeleva nuori!

Jos opiskelu tai koulunkäynti "mättää" tai tarvitset muuta jelppiä, niin soita tai laita vaikka viestiä tulemaan. Katsellaan yhdessä uutta suuntaa elämälle...

Etsivän nuorisotyö Iisalmessa

Petri Karhu