Linkkejä

Suomen evankelis-luterilainen kirkko
Suomen evankelis-luterilaisen kirkon nettisivut. Näillä sivuilla mm. päivän sana, tietoa kirkkovuodesta ja kirkollisista toimituksista, kirkon toiminnasta, yhteystietoja seurakuntiin ym.

Kuopion Hiippakunta

Iisalmen seurakunta kuuluu Kuopion hiippakuntaan. "Tervetuloa tutustumaan Kuopion hiippakuntaan. Itäisen hiippakunnan alue on varsin laaja. Siihen kuuluu koko Kainuu, suurin osa Pohjois-Karjalaa ja paras osa Savvoo…Itäisessä Suomessa on etuoikeus toimia piispana. Tosin näissä hommissa saa varsin pian huomata, että täydellisiä ihmisiä ei olekaan. Tai että ainakin meitä on hirveen vähän?" (Piispa Wille Riekkinen Kuopion hiippakunnan nettisivuilla)

Suomen Lähetysseura
Suomen Lähetysseuran tunnuslause on ”Rakkaus Usko Toivo - Ihmiseltä ihmiselle”. Se tulkitsee Lähetysseuran kokonaisvaltaista käsitystä lähetystyöstä, johon kuuluvat julistus ja palvelu. Lähetystyön perustana on Jumalan rakkaus ihmisiä ja luomakuntaa kohtaan. Lähetystyö on kasteesta nouseva tehtävä jokaiselle kristitylle.

Poikien ja tyttöjen keskus
Poikien ja Tyttöjen keskus - PTK on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon varhaisnuorisotyön (7-14v.) palvelujärjestö. PTK tukee nuorisotyöntekijöitä ja perheitä yhteisessä kasvatustehtävässä. Keskustoimisto sijaitsee Partaharjulla, Pieksämäellä, jossa järjestetään joka neljäs vuosi suurleiri (seuraava v. 2011).

Lasten kirkko
Lastenkirkko.fi on virtuaalinen kirkko. Siellä lapset voivat tutustua kirkon symboliikkaan, jänniin tiloihin, kokeilla erilaisia toimintoja, katsoa videoita, pelata pelejä, tavata ystäviä, viettää aikaa ja chattailla. Jokaisella kävijällä on oma hahmo. Lastenkirkko.fi on interaktiivinen peli, mutta kaikkien hahmojen takana on oikea ihminen. Esi- ja alakouluikäisille tarkoitettu lasten virtuaalikirkko avattiin 13. tammikuuta. Ensimmäisenä päivänä kirkkoon kävi tutustumassa 4 020 ihmistä ja toisena päivänä 4 300. Lue lisää.

Nuorten keskus
Nuorten Keskus on valtakunnallinen, kristillisen nuorisotyön palvelujärjestö. Järjestön työ vahvistaa nuorta uskossa, tukee hänen kasvuaan tasapainoiseksi ihmiseksi ja innostaa nuorta osallistumaan itsenäiseen toimintaan sekä seurakunnassa että ympäröivässä yhteiskunnassa. Nuorten Keskuksen visio on NUORI KUULUU - NUORET KUULUVAT

Raamattu
Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokouksen vuonna 1992 käyttöön ottama suomennos. Löytyy myös vanhempi, vuoden 1933 Vanha Testamentti ja vuoden 1938 uusi Testamentti.