Keskiviikko 29.7.2009

Lähtö kohti Vuontispirttiä

Keskiviikkoaamuna oli aikainen herätys. Kaikki oli ajoissa paikalla. Linja-autoonkin sopii uskomattoman paljon tavaraa kun hyvin pakkaa. Matka taittui rattoisasti Kontiomäelle, jossa pidettiin ensimmäinen kahvitauko. Seuraava stoppi olikin lounas Ranualla. Ranuan jälkeen poroja olikin useaan otteeseen keskellä tietä. Rovaniemen pohjoispuolella sijaitseva Joulupukin maa oli menomatkan kohokohta! Lähes kaikki kävivät moikkaamassa joulupukkia! Huhujen mukaan moni jo sujautti pukin taskuun ensi joulun lahjalistan. Todistusaineistona on video vierailusta.
Matka jatkui Kittilän kautta Pallaksen juurelle Vuontispirtille! Täällä ollaan ja kaikki on hyvin. Ruokaa on riittänyt, petipaikat valmiina ja huominen vaellus Taivaskerolle tai Keimiölle edessä.
Isosten vetämässä iltaohjelmassa oli tutustumista, sketsejä ja lauluja Nuoren seurakunnan veisukirjoista. Ilta päätettiin iltahartauteen, jossa teimme rukoushelmet.Tässä eka päivän pikaisia kuulumisia.
Terveisiä kotiin! Ja välittäkää tutuille, sukulaisille, kavereille ym. tietoa näistä nettisivuista.
Vuontispirtti hiljenee.