Torstai 30.7.2009

Vuontispirtti ja Pallastunturi aamuauringossa.

Tämä päivä alkoi klo. 7.30 kun isoset rynkyttivät leiriläisten ovia. Sen jälkeen oli ravitseva aamupala, jossa tarjolla oli puuroa ja muuta mukavaa....Aamupalan jälkeen oli vuorossa leirijumis, jonka pitivät ihanat isoset. Sitten nuorisolla oli vuorossa päivän oppitunnit. Oppituntien jälkeen söimme oikein maittavan lounaan ja suuntasimme kohti Taivaskeroa. Matkaa tunturin laelle oli 3.5km, Taivaskero on Pallaksen tunturijonon korkein huippu. Taivaskeron huipulla törmäsimme laattaan jossa kerrottiin Helsingin olympialaisten olympiatulen lähteneen tunturin päältä. Vaellus sujui tosi mukavasti, kaikilla taisi olla kivaa eikä kukaan loukkaantunut tuntureiden kivikkoisessa maastossa.
Vaelluksen jälkeen kaikilla olikin tosi nälkä ja saimme päivälliseksi maukasta broileria, namm. Nyt leiriläiset ovat laulutunnilla ja sen jälkeen on vuorossa leiriolympialaisten ensimmäinen laji ja saunat! Illalla IHANAT isosemme taas pitävät mahtavan iltaohjelman, jännityksellä odotamme mitä tuleman pitää!

ps. isoset on tosi kivoja!
pps. terkkuja äitille
ppps. no okei, iskällekkin!

avi liite

Leiriolympialaiset: Huutojuoksu