Iisaari 2

Tervetuloa Iisaari 2 rippikoulun sivuille. Näille sivuille tulee perustietoa rippikoulusta.

Iisaari 2

Rippikoulun tavoite on

nuoren vahvistuminen uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on pyhässä kasteessa otettu,

kasvaminen lähimmäisen rakkaudessa ja

eläminen rukouksessa ja seurakuntayhteydessä.

Tervetuloa Iisaari 2-leirin omille sivuille. Tänne kootaan rippikouluun liittyvät tiedot.

Leirimme vahvuus on
23 leiriläistä (11 tyttöä + 12poikaa)
5 isosta
ohjaaja Elina Vidgren
ohjaaja Niina Rytkönen
Pappi, kappalainen Kristiina Turkki

SÄILYTÄ JA NÄYTÄ TÄMÄ KIRJE MYÖS HUOLTAJILLESI !

Hei Iisaari 2:n rippikoululainen ja kotiväki!

Kiva kun juuri sinä olet tulossa Iisaari 2-riparille! J Me olemme jo valmistelleet kaupunkiopetuspäiviä ja leiriä.

Kokoonnumme ennen leiriä kahden päivän ajaksi päiväopetukseen. Keskiviikkona 15.6. klo 10.00-16.00 seurakuntatalolla ja torstaina 16.6. klo 10.00-16.00 Kustaa Aadolfin kirkossa (kirkossa on viileää, ota lämmintä vaatetta mukaan).
Lisäksi tarvitset Ihan sama -oppikirjan, Raamatun, saamasi vihkon sekä muistiinpanovälineet. Ota mukaan riittävästi eväitä, jotta jaksat hyvin koko päivän. On sovittu, että jokaisen rippikouluryhmän ruokailu tapahtuu opetuspaikassa. Eli kaupungille ei voi poistua ruokailemaan rippikoulun aikana.

Ota mukaan myös kummien osoite keskiviikoksi. Lähetämme yhteisesti kutsun kummeille saapua siunaamaan sinua konfirmaatiossa. Kutsussa kerrotaan myös kummien tehtävä konfirmaatiossa.

Leirijakso alkaa pe 17.6. Leiriläisille on järjestetty yhteiskuljetus seurakuntatalon edestä. Kyyti lähtee 9.00. Ole ajoissa paikalla.

Ulkoläksyt ovat uskontunnustus, Isä meidän -rukous, käskyt, pienoisevankeliumi (Joh. 3:16), kaste- ja lähetyskäsky ja Herran siunaus. Ulkoläksyt ovat osa rippikoulua ja ne suoritetaan leirin aikana, joten opettele ne kotona jo hyvissä ajoin.

Vierailupäivä on sunnuntaina 19.6. klo 13.30-15.30. Vierailijoille on venekuljetus Iirannalta (Ouluntie 633) klo 13.00 alkaen. Tervetuloa katsomaan ja tervehtimään leiriläisiä ja muuta leirin väkeä.

Leiri päättyy Kustaa Aadolfin kirkkoon to 23.6. Konfirmaatioharjoitus on klo 13.30 alkaen. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan konfirmaatioharjoitusta. Konfirmaatioharjoituksen jälkeen on yhteinen hartaus, johon toivotaan kotiväkeä mukaan. Rippikoululaiset pääsevät lähtemään kotiin n. klo 15.15.

Konfirmaatio on sunnuntaina 3.7. klo 14.00 Kustaa Aadolfin kirkossa (Kirkkotie 20). Rippikoululaisten on oltava kirkossa viimeistään klo 13.00. Mikäli leiriläisestä otetaan yksityiskuva, niin silloin on oltava paikalla klo 12.40.

Rippikoululaisista otetaan ryhmäkuva ennen konfirmaatiota. Katso asiasta lisää liitteenä olevasta rippikoulukuvaus-infosta.

Seurakunnan vakuutukset kattavat henkilövahingot, mutta ei tarvikkeita. Harkitse itse, mitä kannattaa ottaa mukaan. Turhaa arvotavaraa leirille ei kannata rahdata. Kannettavia tietokoneita, tabletteja / vastaavia ei kannata ottaa leirille mukaan.

Leiriläisiä voi tarvittaessa tavoitella myös työntekijöiden puhelinnumeroista.

Varustelista leirille:

• Ihan sama –kirja, Raamattu ja riparivihko (ulkoläksyt ovat siinä)
  • muistiinpanovälineet (vihko, kynä, kumi)
  • lakanat (lakana, tyynyliina, pussilakana), ei makuupussia
  • peseytymisvälineet, myös hammasharja ja kampa/harja
  • uikkarit
  • sadevaatteet + kumpparit
  • vaihtovaatetta kylmien ja lämpimien ilmojen varalle riittävästi (joka päivälle sukat, paidat, alkkarit jne.)
  • rönttävaatteita, jotka voivat mennä rikki tai likaiseksi
  • sisäkengät tai villasukat
  • lenkkarit tai vastaavat
  • pussi likavaatteille
  • omat henkilökohtaiset lääkkeet (myös päänsärkyyn)
  • hyttyskarkote ym.
  • kelakortti
  • voit ottaa leirille myös kameran muistojen ikuistamiseksi
  • soittimen, jos soitat jotain instrumenttia
  • ja tietysti paljon iloista leirimieltä !!!

Leirillä on kioski, josta voi ostaa mm. karkkia ja limpparia.
Varaa pientä rahaa mukaan, jos haluat ostaa jotain.

Mikäli sinulla on kysyttävää rippikoulusta, niin ota yhteyttä leirin ohjaajiin.

Taivaan Isän siunausta sinulle ja kotiväellesi!

Ripariterveisin

Kristiina Turkki                   Niina Rytkönen                       Elina Vidgren

leirin pappi                          ohjaaja                                  Ohjaaja

044 7335 245                      0504088757