Mihin mennä pienen kanssa? - lapsityössä tapahtuu

Maasta se pienikin ponnistaa!

TAPAHTUMIA KEVÄÄLLÄ 2014

Huhtikuu

• Su 13.4. Palmusunnuntain Perhekirkko Pyhän Ristin kirkossa klo 10.  Kirkkovieraille kirkkokahvit seurakuntatalolla.

Ensimmäistä kertaa lapset pääsevät myös osallistumaan lasten ehtoolliselle. Pienelle lapselle voi kertoa, että ehtoollinen on Jeesuksen ystävien ateria, jota syödessämme ajattelemme Jeesusta.

Jeesus on ehtoollisella läsnä ja että hän tahtoo pitää meistä huolta. Ehtoollisessa Leipä kastellaan viinissä, joka on alkoholitonta. Messu alkaa alkukulkueella, johon ovat tervetulleita kaikki lapset soit-tamaan ja laulamaan. ”Tulkaa katsomaan: Kuninkaamme saapuu, pikkuisella aasilla ratsastaa!".

Tuo mukanasi oksia, joista voit koristella kirkon aikana virpomavitsoja. Messun jälkeen on mehu ja kahvitarjoilu kirkossa. Mukana messussa ovat lapsityönohjaaja Riitta Kauhanen, pastori Eeva-Maija Monto, kanttori Kari Haikarainen ja suntio Aino Ruotanen.

Hiljaisella viikolla

• Ylös Jerusalemiin vaellukset Seurakuntatalolla, Ilvolankatu 14b.
  • Su 27.4. 3-vuotiaiden kirkkoseikkailu Pyhän Ristin kirkossa klo 16.

Toukokuu

• Kouluun lähtevien lasten siunaaminen koulutielle Pyhän Ristin kirkossa:

- Ma 12.5. klo 18.30.

- Ti 13.5., Ke 14.5., ja To 15.5. klo 18.

Kesäkuu

• Kerhotoimintamme jatkuu Kesäkerhotoimintana v. 2005-2009 syntyneille lapsille 2.-19.6.2014. Lisätietoa Kesiksestä saat Päiväkerhon sivuilta!