Iisalmen seurakunta

Iisalmen seurakunta
Ilvolankatu 14b
74100 IISALMI

Puh. (017) 83351
vaihde avoinna
ma-pe klo 9-15


Faksi (017) 8335 233
**@**

Henkilökunnan yhteystiedot

Vie kesävieraasi kirkolle kulttuurihistoriakierrokselle tai levähdä hellepäivän lomassa

Tänä kesänä Iisalmen seurakunnan tiekirkko-oppaina toimivat Sanna Heikkinen ja Lauri Partanen.

Viileä kirkko on oiva taukopaikka hellepäivänä tai pieni kulttuurihistoria-annos sadepäivien ohjelmana.

Ilmainen kirkkohistoriakierros on mitä mainioin ohjelmanumero esimerkiksi kesävieraille. Viileä kirkko on myös oiva taukopaikka hellepäivänä tai pieni kulttuurihistoria-annos sadepäivien ohjelmana. Tiekirkko-oppaat päivystävät Kustaa Aadolfin kirkolla 10.6.–20.8.12 ma-pe klo 11.00–17.00 välisenä aikana.

Kirkon opaskierros kestää kymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Kirkkoa, taidetta ja kirkkomuseota tutkitaan kävijöiden toiveiden mukaan. Koulutetut oppaat tekevät kirkkokierroksesta kuulijalleen sopivan. Kansainväliset vieraat on huomioitu ja kierroksia voidaan järjestää myös englanniksi, ruotsiksi, ranskaksi ja espanjaksi.

Lapsille kirkon historiasta kerrotaan kuvien ja esineiden avulla, kun taas aikuisille ja historiasta kiinnostuneille avataan enemmän yksityiskohtia.

Tänä kesänä Iisalmen seurakunnan tiekirkko-oppaina toimivat Sanna Heikkinen ja Lauri Partanen. Oppaiden mietelmiä voit käydä lukemassa heidän omasta blogista osoitteessa http://iisalmenkirkko-oppaat.blogspot.fi/. Oppaat ovat osa seurakunnan joka kesäistä tiekirkko-toimintaa.

Lisätietoja,

Iisalmen seurakunta, tiekirkko-oppaat, Sanna Heikkinen ja Lauri Partanen, 017-817 975

 
     Tulosta sivu tulosta sivu
Suurenna tekstiä Oletustekstikoko Pienennä tekstiä