Kirkko on myös verkossa

Kirkko Suomessa on kaikille avoin kohtaamispaikka Facebookissa, ja sen on perustanut Suomen ev.lut. kirkko. Sivu tarjoaa kävijöille reaaliaikaista yhteyttä kirkon työntekijöihin seinäkeskustelujen ja chatin muodossa.

Kaipaatko keskusteluapua?
Chat on avoinna keskusteluun aina, kun kirkon työntekijä on paikalla. Keskustelut ovat kahdenkeskisiä ja käyttäjä näkyy työntekijälle anonyyminä. Chatin käyttö ei vaadi Facebookiin kirjautumista. Chat on tietoturvallinen, eikä tallennu Facebookiin. Kirkon työntekijöillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus Suomen lakien puitteissa.

Kirkon työntekijöitä tavoitat chatissa parhaiten arkisin klo 12-16 sekä tiistaina ja keskiviikkona myös iltaisin klo 18-20.

Nuorten chat
Chattiin pääset tästä >>

Osallistu, jaa, pohdiskele, innostu kanssamme! Sivulla on tilaa keskustelulle, kysymyksille, erilaisuudelle ja epävarmuudelle. Sillä halutaan vastata ihmisten pyhän kaipuuseen luterilaisista lähtökohdista käsin.

www.facebook.com/kirkkosuomessa