Aikuiset

Mitä kristinusko on? Mitä siihen liittyy? Älä ole yksinäinen majakka vaan tule muiden joukkoon kyselmään ja ihmettelemään.

Olkkari on myös Facebookissa.

Seurakunnasssa toimii erilaisia pienryhmiä aikuisille. Seurakunnassa toimii työntekijöiden, sekä vapaaehtoisten vetämiä Raamatturyhmiä, draamaryhmä, miesten saunailtoja, naisten saunailtoja, Sanan- ja rukouksen iltoja sekä erilaisa tapahtumia kuten vuotuinen Naistenpäivä. Kutsumme Sinua mukaan oman seurakuntasi toimintaan.

Tule mukaan tutkimaan Raamattua, aikuisille tarkoitetuissa ryhmissä, joita järjestetään eri puolilla kaupunkia. Ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on helppo keskustella, esittää kysymyksiä tai siellä saa olla vain kuulollakin.

Sanan- ja rukouksen illat keskittyvät erilaisten teemojen ja aiheiden ympärille. Ne toimivat säännöllisesti viikoittain syyskauden ja kevätkauden. Illoissa on vierailijoita.

Miesten saunaillat kokoontuvat syys- ja kevätkauden. Illoissa on vetäjä sekä vierailijoita.

Vapaaehtoisvetäjän voimin toimiva lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Piiri aloitaa alkusyksystä ja sen alkamisesta ilmoitetaan seurakunnan viikkotapahtumissa.

Draamaryhmä toimii aktiiviseti seurakunnan erilaisissa tapahtumissa. Yhteydenotot johtava diakoniaviranhaltija Anne Pulkka p. 044 7335 223.

Parisuhdepäivä järjestetään loka-marraskuussa. Päivästä tietoa lähempänä. Lisätietoja pastori Martti Salliselta p. 044 7335 246.

Aikuistyö järjestää ja on mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia ja toimintaa eri järjestöjen kanssa ympäri vuoden, esimerkiksi naistenpäivät, luentosarjoja Raamatun sanomasta ja sen merkityksen löytämisestä henkilökohtaisen elämän rakennukseksi ja turvaksi.

Yleensä tilaisuudet ovat maksuttomia, joissakin peritään tarjoilusta tai materiaalista maksu.

Lisätietoja aikuistyön työalan pastori Martti Salliselta
puh 044 7335 246.

Kohtaamispaikka Olkkari, Ilvolankatu 14 b. Täällä voit lukea päivän lehdet, kahvitella, tavata tuttuja, levähtää, jutella tai käydä vaikka netissä!

Tutustu Olkkariin

Seuraa myös kirkollisia ilmoituksia ja seurakunnan ilmoitustauluja.

Sähköposti etunimi.sukunimi@evl.fi.

Linkkejä: