Jouluavustukset 2018

Alla olevalla sähköisellä lomakkeella voit hakea Iisalmen seurakunnan diakoniatyön jouluavustusta.

Paperisia hakemuslomakkeita on saatavilla palvelutoimisto ja keskusrekisteristä (Ilvolankatu 14b, ma-pe klo 9-15) tai voit tulostaa sen tästä. Paperisen hakemuksen voi jättää palvelutoimisto ja keskusrekisteriin tai postittaa: Diakoniatyö, Anne Pulkka, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Jouluavustushakemusten tulee olla perillä pe 30.11.2018 mennessä. Avustuspäätöksestä ilmoitetaan 7.12. mennessä hakemuksessa jätettyyn yhteystietoon.

Lisätietoja, Iisalmen seurakunta, Anne Pulkka, 044 7335 223, anne.pulkka@evl.fi

Jouluavustushakemus 2018
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.