KIRKOLLISET ILMOITUKSET VIIKOLLA 50-51

JUMALANPALVELUKSET JA USKONELÄMÄ

SUNNUNTAI 17.12. 3. adventtisunnuntai (”Tehkää tie Kuninkaalle”)

Tekstit: Ps. 85: 9-14; 5. Moos. 18: 15-19, Room. 16: 25-27, Joh. 1: 19-27 tai Joh. 3: 26-30.

Messu klo 10 Pyhän Ristin kirkko, Sallinen, Haikarainen, avustaa Irma Antikainen, Eila Nousiaisen vastuuryhmä.

Kauneimmat joululaulut klo 13 Runnin Kartanonmäellä.

Joulujuhla klo klo 16 Lippuniemen srk-koti. Jouluevankeliumi, srk:n draamaryhmä, puhe pastori Matti Malinen, musiikkia Elina Vidgren ja Hannele Partanen, lauletaan kauneimpia joululauluja.

Joulupuuro ja torttukahvit.

Seurat klo 17 rauhanyhdistyksellä.

Kauneimmat joululaulut klo 17 Kustaa Aadolfin kirkko, Bovellan, Virpi.

Kauneimmat joululaulut klo 19 Kustaa Aadolfin kirkko, Bovellan, Virpi, Seurakuntakuoro ja Lauluseniorit.

Kauneimmat joululaulut klo 19 Varpasen koululla.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TORSTAI 14.12.

Malminkadun kerhossa jouluhartaus ja ehtoollinen klo 13.

Kauneimmat joululaulut klo 18 Kirman kyläpirtillä, Juurikantie 37.

Veteraanimuusikoiden joulukonsertti ”Joulun odotuksessa” klo 18 Kustaa Aadolfin kirkko. Ohjelma 10 e.

PERJANTAI 15.12.

Donkkis Big Night klo 18 srk-talolla. Raamattuopetus ”Jaetut Eväät” Joulun sanoma, nukke-esitys, musiikki Maire Mähönen. Mukavaa yhdessäoloa ja toimintaa, lauluja, arvontaa, nyyttärit, Saku ja Ruut. Syyskauden viimeinen, jatkamme tammikuussa.

LAUANTAI 16.12.

Israel-työn joulumyyjäiset klo 10-12 srk-talon alasalissa. Alkuhartaus pastori Teuvo Tikkanen. Joululeivonnaisia ja karjalanpiirakoita ym. En Gedi –tuotteita, arpajaiset ja torttukahvit Israel-työn hyväksi.

MAANANTAI 18.12.

Kauneimmat joululaulut klo 13.30 Ilvolanpirtillä.

Israel-työn jouluinen ilta klo 17 Olkkarissa.

TIISTAI 19.12.

Keskikaupungin lähetyspiiri klo13 Anna-Maija Kokkosella, Pohjolankatu 26 A 4.

Kehitysvammaisten joulukirkko klo 13 Pyhän Ristin kirkossa, toimittaa pastori Matti Pehkonen Vaalijalasta.

Koko perheen joulukirkko ja päiväkerholaisten joulujuhla klo 18 Pyhän Ristin kirkko. Toteuttamassa ovat päiväkerholaiset ja srk:n draamaryhmä.

KESKIVIIKKO 20.12.

Kauneimmat joululaulut klo 18 Tuoppikellarissa.

LAPSITYÖ

To 14.12. Lasten joululaulukirkko ”Paimenpojan joulu” –kertomus uruilla ja joululauluilla klo 9.30 Kustaa Aadolfin kirkko.

Su 17.12. Lasten kauneimmat joululaulut ”Paimenten joulu –kertomus uruilla klo 17 Kangaslammin kappeli.

Ma 18.12. Pienten pyhis klo 9.30 Lippuniemen srk-koti.

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Katso ajankohtaiset vapaaehtoistehtävät sivulta www.vapaaehtoistyö.fi/iisalmi ja ilmoittaudu mukaan!

LÄHETYS

Käsityöpiirit jäävät joulutauolle. Tammikuussa seuraavan kerran.

MUUTA

Iisalmen Sydänyhdistyksen kirkkopyhän kolehti tuotti 563,65€, jolla annetaan jouluiloa iisalmelaisille lapsiperheille diakoniatyön kautta.