Päiväkerhot

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 3-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Kerhot toimivat 1-2 kertaa viikossa eri puolilla Iisalmea. Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN-2018 PÄIVÄKERHOIHIN:

Taaperoryhmiin (v. 2015 ja 1.1.2016 synt. lapset) ja päiväkerhoryhmiin (v. 2012-2014 synt.lapset) ilmoittautuminen alkoi toukokuussa. Päiväkerhoryhmissä on vielä vapaita paikkoja, niitä voi tiedustella ympäri vuoden numerosta 044-7335 225.

Päiväkerhojen syyslukukausi alkaa viikolla 33 tutustumispäivän merkeissä. Kerhot alkavat viikoilla 33-34, saatte tiedon oman ryhmänne alkamisesta tutustumispäivänä.

Päiväkerhojen tutustumispäivät ovat:

Maanantai 13.8.

Klo 9-11 Makkaralahti, Seurakunnan kerhohuone (Kaarikatu 18)

Klo 9-11 Lippuniemi, Seurakuntakoti, päiväkerhotila (Kiviahonkatu 18)

Klo 13-14 Mesäpirtti, "Metsämökki"-kerhotila (vanha KAinuuntie 6A)

Tiistai 14.8.

Klo 9-10.30 Peltosalmi, Peltokoto (Asuntopolku 4)

Klo 9-10.30 Seurakuntatalo (Ilvolankatu 14)

- Tutustumispäivänä ei ole varsinaista kerhoa. Voitte tutustua kerhotilaan ja ohjaajiin ja vahvistatte samalla, että lapsi ottaa kerhopaikan vastaan. Saatte mukaanne päiväkerhoa koskevat tiedotteet ja tiedon, milloin lapsen kerho alkaa.

- Hernejärven kerhossa ei ole tutustumispäivää. Ensimmäinen kerhokerta on Hernejärven koululla ti 14.8. klo 14-15.30.

Päiväkerhot kokoontuvat syksyllä 2018:

HERNEJÄRVEN KOULU, tiistaisin klo 14-15.30.

SEURAKUNTATALO, PÄIVÄKERHORYHMÄ maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15.

SEURAKUNTATALO, TAAPERORYHMÄ tiistaisin klo 9-10.30.

LIPPUNIEMI, maanantaisin klo 9-11 ja keskiviikkoisin klo 9-11.

MAKKARALAHTI, PÄIVÄKERHORYHMÄ maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11

MAKKARALAHTI, TAAPERORYHMÄ torstaisin klo 9-10.30.

METSÄPIRTTI, (LUONTO/ULKOILUPAINOTTEINEN KERHO), maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15

PELTOSALMI, tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

- Muutokset mahdollisia kesän- 2018 aikana.

Nooan iltapäiväarkit syksyllä-2018:

Nooan iltapäiväarkki tarjoaa kerran viikossa turvallisen levähdyspaikan 2.-3.-luokkalaisille lapsille. Toiminta on maksutonta ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Toimintaa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Arkissa on tarjolla pieni välipala. Arkit aloittavat toiminnan viikoilla 33-34. Tälle sivulle tulee tarkempaa tietoa aloituksesta heinä-elokuun aikana.

• Tiistaisin, klo 14-16 "Liikunta-arkki" aloittaa toiminnan klo 14.00 Seurakuntatalon päiväkerhotilasta (Ilvolankatu 14), jossa on tarjolla pieni välipala. Välipalan jälkeen siirrytään  Edvin Laineen koulun saliin. Ota mukaasi sisäliikuntavaatetus.

• Torstaisin, klo 12.00-15/15.30 (aika tarkentuu toiminnan käynnistyttyä) Rantalassa.

• Torstaisin klo 13-15 Kangaslammin koululla

Lisätietoja: p. 044 7335 225 tai anu.naakka@evl.fi