Lapset laulaa ja leikkii

Päiväkerhot

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Kerhot toimivat 1-2 kertaa viikossa eri puolilla Iisalmea.

Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Ilmoittautuminen

Syksyn päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa huhti-toukokuussa. Päiväkerhoryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden, mikäli ryhmään mahtuu.

Ilmoittautumisen voi tehdä verkossa. Otamme yhteyttä lomakkeen saavuttua ja varmistamme kerhopaikan.

Ilmoittautumisen voit tehdä tästä►

johtava lapsityönohjaaja