Lapsen kädet ristissä.

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lastenkirkko, paikka hiljentymiseen, juhlan kokemiseen ja uskonnollisten kysymysten pohtimiseen yhdessä toisten lasten kanssa, turvallisen aikuisen ohjauksessa. Pyhäkoulut ovat kaikille avoimia ja niihin voi tulla mukaan milloin vain.

Pyhäkouluja on monenlaisia, tutustu ja tule mukaan!

Lapsityönohjaaja Riitta Kauhanen ottaa vastaan Pyhäkouluun liittyviä ilmoittautumisia, toiveita ja tiedusteluja.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on eskarilaisten oma pyhäkoulu jossa saa mukavaa pyhäkoulupostia kerran kuussa. Kirje sisältää kirkkovuoden teemoihin liittyvää lukemista ja puuhaa. Voit ilmoittautua mukaan eskarilaisten kirjepyhäkouluun Riitta Kauhaselle.

Pop up -hiekkalaatikkopyhäkoulut

Iisalmen seurakunta järjestää Pop up -hiekkalaatikkopyhäkouluja leikkikentillä, pihoilla tai muissa lapsille sopivissa paikoissa ympäri Iisalmea. Kaikille avoimet hiekkalaatikkopyhikset toteutetaan yhdessä lasten kanssa Raamatun kertomuksista.

Vanhemmat, perhepäivähoitajat ja muut lasten kanssa arkipäiviä viettävät aikuiset voivat toivoa etukäteen, missä ja milloin hiekkalaatikkopyhis kokoontuu. Toiveita vastaanottaa lapsityönohjaaja Riitta Kauhanen.

Hiekkalaatikkopyhiksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.  Pop up-pyhiksen ajan ja paikan löydät tapahtumakalenterista.

lapsityönohjaaja
Faksi: 017 833 5233