Taaperokirkko

Kirkkohetkeen kutsutaan vuoden sisällä 2 vuotta täyttävät kastetut lapset. Kummit saavat olla siunaamassa pientä kummilastaan ja näin osallistua kastehetkellä lupaamaansa kristilliseen kasvatukseen yhdessä vanhempien kanssa.

Lasten ja kokonaisen perheen osallistuminen yhteiselle ehtoolliselle on hyvin tärkeä osa tätä kirkkohetkeä.  Kirkkohetki ei ole paikallaan hiljaa istumista -  Taaperokirkossa liikutaan ja leikitään yhdessä. Tuo kirkkoon mukanasi virpomisoksa. Laulamme ja virvomme yhdessä. Kirkon päätteeksi nautitaan yhdessä mehu ja kahvia.

Taaperokirkko-messu  Palmusunnuntaina 25.3. 2018. klo 17., Kustaa aadolfin kirkossa

Lisätietoja lapsityönohjaaja Riitta Kauhaselta puh. 044 7335 227, riitta.kauhanen@evl.fi.

"Ota mukaan kaveri ja kummi,
vaari sekä mummi.
Tervetullut on tietysti koko perhe
siunattavaksi ja ehtoolliselle."