Vapaaehtoistoiminta

Haluaisitko antaa apuasi ja tukeasi jollekin, joka ilahtuisi siitä? Kyseletkö tai etsitkö omaa paikkaasi?  Vapaaehtoiset ovat seurakunnalle suuri voimavara ja nyt Iisalmen seurakunta tarjoaa entistä laajempaa mahdollisuutta osallistua vapaaehtoistoimintaan, koulutuksiin sekä tietenkin myös vapaaehtoisten yhteisiin iltoihin.

Vapaaehtoiset toimivat seurakunnassa esimerkiksi avustajina, ohjaajina, tukihenkilöinä, kirpputorilla myyjinä, talkoolaisina ja monissa muissa tehtävissä. Vapaaehtoistyötä voi tehdä muun muassa lasten, nuorten, sairaiden sekä ikäihmisten parissa. Vapaaehtoistyö on elämäntapa, joka voi antaa elämään mielekkyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Annamme koulutusta työhön sekä tuemme vapaaehtoisia tehtävässä

Vapaaehtoisia koulutetaan vuosittain erilaisiin tehtäviin. Järjestämme vapaaehtoistoiminnan peruskurssin yhdessä Vireää vapaaehtoistoimintaa -verkoston kanssa. Työtehtävät mitä vapaaehtoistyössä tehdään, mietitään jokaisen vapaaehtoisen kanssa tarkemmin yhdessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Vapaaehtoistyö.fi

Iisalmen seurakunnan kaikki vapaaehtoistoiminnan erilaiset vapaaehtoistehtävät on koottu Vapaaehtoistyö.fi -verkkopalveluun. Hyvän tekeminen on entistä helpompaa, sillä verkkopalvelussa kuka tahansa voi ilmoittautua vapaaehtoistyön tehtäviin, joko kertaluonteisesti tai pidemmäksi ajaksi. Sivuston kautta voi myös ilmoittaa avun tarpeestaan anonyymisti.

Voit selailla Vapaaehtoistyö.fi sivua ja katsoa mitä tehtäviä on tarjolla

lähetyssihteeri
Faksi: 017 833 5233