Iisalmen seurakunta

Iisalmen seurakunta
Ilvolankatu 14b
74100 IISALMI

Puh. (017) 83351
vaihde avoinna
ma-pe klo 9-15


Faksi (017) 8335 233
**@**

Henkilökunnan yhteystiedot

Hallinto ja talous

Iisalmen seurakunta kuuluu 1.1.2011 lähtien Ylä-Savon seurakuntayhtymään. Seurakuntayhtymässä ylintä päätösvaltaa käyttää yhteinen kirkkovaltuusto, johon kuuluu 41 valtuutettua viidestä eri seurakunnasta. Iisalmen seurakunnan edustajia yhteisessä kirkkovaltuustossa on 18.

Yhteisen kirkkovaltuuston (YKV) tehtävänä on mm. vahvistaa veroprosentti, hyväksyä toiminta- ja taloussuunnitelma kolmeksi vuodeksi ja hyväksyä edellisen vuoden tilinpäätös.Yhteinen kirkkovaltuusto päättää myös uusien virkojen perustamisesta ja kiinteän omaisuuden ostamisesta tai myymisestä. YKV:n esityslistat ja pöytäkirjat.

Yhteisen kirkkovaltuuston päätökset panee täytäntöön yhteinen kirkkoneuvosto (YKN), johon kuuluu 17 yhteisen kirkkovaltuuston valitsemaa jäsentä. Yhteinen kirkkoneuvosto myös valmistelee asiat kirkkovaltuustolle. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää myös kaikkien seurakuntien talous-, hallinto- ja kiinteistöasioista. YKN:n pöytäkirjat.

Seurakuntavaaleilla on valittu Iisalmen seurakunnan seurakuntaneuvosto, johon kuuluu 14 jäsentä ja kirkkoherra puheenjohtajana. Seurakuntaneuvosto päättää jumalanpalveluksista, lapsi- ja nuorisotyön toiminnasta, diakonia- ym. työstä seurakunnasta sekä näiden työalojen henkilöiden valinnasta. Seurakuntaneuvoston pöytäkirjat.

Katso Ylä-Savon seurakuntayhtymän talouspalvelut ja hallinto- ja henkilöstöpalvelut.
 

Seurakuntaneuvosto

Seurakuntaneuvosto valitaan seurakuntavaaleilla neljäksi vuodeksi kerrallaan. Seurakuntaeuvostoon kuuluu virkansa puolesta kirkkoherra puheenjohtajana sekä valittuina jäseninä 14 muuta jäsentä. Lue lisää

Seurakuntaneuvoston pöytäkirjat

Seurakuntaneuvoston päätöksistä saa lisätietoa kirkkoherra Janne Bovellanilta p. 044 7335 200 tai **@**. Lue lisää

Kirkkoherra

Seurakunnan perustehtävässä keskeistä on liittyminen kirkon uskoon, jonka perustana on kolmiyhteisen Jumalan työ ja hänen ilmoituksensa Raamatussa. Tätä tehtävää seurakunta tekee opettamalla, julistamalla ja palvelemalla. Lue lisää

Iisalmen rovastikunta

Iisalmen rovastikuntaan kuuluvat seuraavat seurakunnat   Lue lisää

 
     Tulosta sivu tulosta sivu
Suurenna tekstiä Oletustekstikoko Pienennä tekstiä