Hautajaiset

Kuolema on osa tätä elämää ja maallisen vaelluksen päätepiste, niin uskomme. Surun kohdatessa meidän on kyettävä hoitamaan kuolemaan ja hautaamiseen läheisesti liittyviä asioita. Hautajaisjärjestelyt voi aloittaa ottamalla yhteyttä vainajan kotiseurakunnan seurakuntatoimistoon.

Hautajaisten järjestelyihin liittyvissä asioissa:

• hautausaika ja -paikka
  • hautapaikka ja
  • papin varauksiin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä seurakuntatoimistoon.

Iisalmen seurakunnassa hautauspäiviä ovat yleensä perjantai ja lauantai. Hautausajat ovat klo 9.30, 11.00 ja 12.30. Sunnuntaisin ja juhlapäivinä ei ole hautauksia. Siunaus voi tapahtua kirkossa, kappelissa tai haudalla.

Hautajaisten kulusta, muistotilaisuuden järjestämisestä tai suruun liittyvissä asioissa neuvomme ja opastamme tarpeen vaatiessa.