Ikäihmisten kerhot

Tule viettämään yhdessä mukava hetki; virkistymään, kahvittelemaan, hiljentymään hartaushetkeen ja välillä jopa askartelemaan tai jumppaamaan.

Kerhot kokoontuvat syys- ja kevätkauden, kesällä ei ole kerhoja. Kerhot on tarkoitettu ikäihmisille sekä erityisryhmille. Ikäihmisten kerhot kokoontuvat yleensä joka toinen viikko ja kestävät noin tunnin. Kerhoja ohjaa seurakunnan diakoniatyöntekijät sekä vapaaehtoiset ohjaajat. Täältä ja tapahtumakalenterista näet kerhojen kokoontumispaikat ja ajankohdat.

Kerhot jatkuvat kesätuon jälkeen syyskuun alussa 2018.  Kesällä ikäihmisten virkistyspäivä 24.7, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.

Ahjolankadun kerho ( Ahjolankatu 7 SPR:n kerhohuone)

9.5 srk

to 17.5 kerhojen kevät retki

Keskikaupungin eläkeläiset