Jumalanpalvelukset - voimaksi arkeen!

Jumalanpalveluksissa murretaan yhteistä leipää.

Jumalanpalveluksiin kokoonnutaan sunnuntaisin klo 10  Pyhän Ristin kirkkoon, Haukiniemenkatu 10 b, ja Kustaa Aadolfin kirkkoon, Kirkkotie 20.

Vuoden 2014 alusta lähtien jumalanpalvelukset ovat Pyhän Ristin kirkossa pääsääntöisesti klo 10 ja Kustaa Aadolfin kirkossa pääsääntöisesti klo 13. Tämä uudistus antaa paremman mahdollisuuden valita itselle sopivan ajankohdan osallistua jumalanpalvelukseen.

Ajankohdat ja tarkemman sisällön voit katsoa kirkonmenoista tai kysyä soittamalla  p. 017 83351.

Kutsumme Sinua antamaan osaamistasi ja ideoitasi jumalanpalvelusten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tule mukaan yhdessä työstämään jumalanpalveluksia vuoden 2014 alusta lähtien. Silloin jumalanpalvelusten vastuuryhmät alkavat toimia niissä jumalanpalveluksissa, jotka eivät ole jonkin muun ryhmän kirkkopyhiä.

Vastuuryhmä koostuu vapaaehtoisesta vetäjästä ja vähintään neljästä ryhmäläisestä. He kokoontuvat pääsääntöisesti viikkoa ennen omaa jumalanpalvelusvuoroaan jakamaan palvelutehtäviä sekä keskustelemaan esirukousaiheista ja saarnatekstistä papin ja kanttorin kanssa. Ryhmä voi myös toteuttaa jumalanpalveluksen musiikkia eri tavoin.

Vastuuryhmien tehtävänä voi olla esim. tervetulotoivotus, Raamatun tekstien ja esirukouksen lukeminen, kolehdin kanto, rukous jumalanpalveluksen puolesta, saarnan toteuttaminen yhdessä papin kanssa.

Tule mukaan kehittämään jumalanpalveluksia ja kokemaan osallistumisen iloa!

Lisätietoja vastuuryhmien toiminnasta ja musiikista voi kysellä pastori Kristiina Turkki p. 044 7335 245, kirkkoherra Janne Bovellan p. 044 7335 200 ja kanttori Kari Haikarainen p. 044 7335 252.