Käsityöpiirit

Iloa ja kauneutta -käsityöpiiri

Iloa ja kauneutta -käsityöpiirit on tarkoitettu kaikille käsitöiden ystäville. Käsityöpiirissä tehdään erilaisia käsitöitä patalapuista, villasukista, tyynyliinoista, maton kutomisesta aina pääsiäis- ja joulukortteihin. Into tekemiseen on taitoa tärkeämpi; erityistaitoja ei vaadita!

Käsityöpiiriläiset valmistavat käsitöitä myyntiin kirppareille ja myyjäisiin. Käsitöistä saatava tuotto käytetään lähetyksen eri kohteisiin lähetysjärjestöjen kautta.

Käsityöpiirit kokoontuvat syys- ja kevätkaudella (kesäisin toiminta on tauolla):

maanantaisin klo: 10-12 Seurakuntatalon alasalissa (Ilvolankatu 14b)
Ma 17.4.2017 Iloa ja kauneutta –käsityöpiiri​ viettää pääsiäistä ja kokoontuu seuraava kerran ma 24.4. srk-talon alasali.

keskiviikkoisin klo: 12-15 Lippuniemen seurakuntakodissa (Kiviahonkatu 18)

Lisätietoja: Lähetyssihteeri Menni Nousiainen p. 044 7335 226, menni.nousiainen@evl.fi

Puutyöpiiri

Oletko tekemistä vailla? Jos olet kiinnostunut puutöistä, mutta sinulla ei ole tilaa tai omia työvälineitä puutöiden tekemiseen, olet tervetullut puutyöpiiriin. Into tekemiseen on taitoa tärkeämpi; erityistaitoja ei vaadita!

Kerholaiset valmistavat puutöitä myyntiin kirppareille ja myyjäisiin. Puutyöpiirin tuotteista saatava tuotto käytetään lähetystyöhön lähetysjärjestöjen kautta.

Puutyöpiiri kokoontuu syys- ja kevätkaudella (kesäisin toiminta on tauolla):

torstaisin klo: 18-20 Nuorison tuki ry:n tiloissa (Kivirannantie 32)

Lisätietoja: Lähetyssihteeri Menni Nousiainen p. 044 7335 226 menni.nousiainen@evl.fi

Ystäviä ympäri maailmaa kerho

Ystäviä ympäri maailman -kerhossa tehdään käsitöitä ja tuotteita lähetystyön nimikkokohteisiin maailmalle.

Ystäviä ympäri maailman -kerho kokoontuu syys- ja kevätkaudella (kesäisin toiminta on tauolla):

Seurakuntatalon alasalissa (Ilvolankatu 14b) joka toinen maanantai klo: 16-18 Tarkemmat kokoontumisajankohdat Iisalmen Sanomien kirkollisista ilmoituksista ja Iisalmen seurakunnan verkkosivujen tapahtumat-kohdasta.