Kesätoiminta

Koululaisten Kesikset!

Koululaisten kesäkerhot "Kesikset",  v. 2008-2010 syntyneille lapsille ovat päättyneet . Lapsityön väki kiittää lapsia ja perheitä mukavista yhteisistä kesämuistoista ja toivottaa kaikille hyvää kesää!

Perheiden kesikset:

Yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille 19. - 21.6. klo 9 - 12.  Metsäpirtin metsämökissä ja lähiympäristössä, sekä Lippuniemen seurakuntakodilla. Ota mukaasi omat retkieväät, Metsäpirtillä on makkaranpaistomahdollisuus, ota oma nuotiomakkara mukaan. Päivät ovat maksuttomia, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Hiekkalaatikkopyhikset kokoontuvat leikkipuistoissa eri puolilla kaupunkia. Aikataulun näet täältä.

Kesisten kokoontumispaikat:

• Metsäpirtin Metsämökki ja Lippuniemen seurakuntakoti
  • Ryhmäkoko on rajattu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat koululaiset, jotka viettävät päivän yksin kotona ilman aikuista.

Lisätietoa:  Anu Naakka puh. 044-7335 225, anu.naakka@evl.fi.

Kesikset Iisalmen seurakunnassa 2016
Kesiksessä leikitään ja pelataan paljon pihalla sekä ihmetellään luontoa.