KIRKOLLISET ILMOITUKSET

Viikot 2-3

JUMALANPALVELUKSET JA USKONELÄMÄ

SUNNUNTAI 13.1. 1. sunnuntai loppiaisesta (”Kasteen lahja”)

Kirkkoherra Janne Bovellanin lähtömessu klo 10 Pyhän Ristin kirkko, saarnaa Janne Bovellan, liturgia Arno Toivanen, kanttorina Hannu Virpi, avustavat Maija Voutilainen, Seija Koivusalo, Kari Surma-aho ja Irma Antikainen, Eila Nousiaisen vastuuryhmä. Kirkkokahvit ja lähtöseurat srk-talolla.

Ripari 3 nimikkomessu klo 17 Kustaa Aadolfin kirkko, Heikkinen, Virpi, vastuuryhmä ripari 3.

VIIKKOTAPAHTUMAT

LAUANTAI 12.1.

Työikäisten/kaikenikäisten raamattupiiri klo 18 Lippuniemen srk-kodin alakerran kokoushuone. Kahvi/teetarjoilu.

MAANANTAI 14.1.

Hengellinen kerho klo 12.30 Louhentuvalla, Kirkonsalmentie 29.

Kirkonsalmen lähetyspiiri klo 13 Tyyne Laaksolla, Koulutie 9. Matt. 19.

Israel-rukouspiiri klo 17 srk-talon alasali.

Miesten raamattupiiri klo 18 srk-talon Kappeli. Kokoontuu maanantaisin.

TIISTAI 15.1.

Keskikaupungin lähetyspiiri klo 13 Toini Kauppisella, Haukiniemenkatu 18 as 2. Psalmit 94-96.

KESKIVIIKKO 16.1.

Sanan ja rukouksen ilta klo 18.30 srk-talon yläsali. ”Miksi Jumala tuli ihmiseksi”, Arno Toivanen, juonto Heikki Juntunen. Kolehti Suomen Raamattuopistolle.

TORSTAI 17.1.

Pohjois-Savon syöpäyhdistyksen läheiskahvila syöpään sairastuneiden omaisille kokoontuu Olkkarissa, srk-talo, Ilvolankatu 14b, katutaso) klo 17.30-19.

NUORILLE

Nuorten avoimet ovet Kellarilla yli 12-vuotilaille ti, ke ja to klo 14-17.

Nuorten ilta ke klo 17-18.30 Kellarilla.

Nuorten lasketteluretki Rukalle 29.–31.3. Retki on tarkoitettu 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Hinta 125 € (sis. matkan, majoituksen,ruokailut ja vakuutuksen). Lisäksi laskuun lisätään mahdollisesti tilaamasi hissilipun hinta. Ilmoittautuminen 28.2. mennessä www.iisalmenseurakunta.fi

Nuorten leiri Yökkö yli 13-vuotiaille 12.–14.4. Perinteinen nuortenleiri, jossa valitaan vuoden Yökkö (=kuka nukahtaa ensimmäisenä). Ohjelmassa on pelailua, puuhastelua ja yhdessäoloa sisällä ja ulkona. Kahden yön mittainen leiri Väärnin leirikeskuksessa. Hinta 20 €. Ilmoittautuminen 28.3. mennessä www.iisalmenseurakunta.fi

Isoshaku talven leireille (lastenleiri ja rippikoulu) ajalla 1.1.-20.1. Linkki isoshakuun www.iisalmenseurakunta.fi/nuorille. Valinnat julkaistaan 22.1. Kellarilla.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Pe 18.1. Donkkis Big Night klo 18 srk-talolla. Opetus Marjatta Snellman, aihe Itämaan tietäjät, musiikki Maire Mähönen. Karkkiarvaus, arvontaa, nyyttärit, Saku ja Ruut. Pyydä kaveri myös mukaan!

Su 20.1. Kohtaamispaikka –tilaisuus klo 16 Lippuniemen srk-koti. Pastori Martti Malinen.

Kastetut, kuulutetut ja kuolleet

Kastetut: -
Avioliittoon kuulutetut: -
Kuolleet: Pentti Kalervo Mikkola 85 v, Väinö Paavali Marin 78 v, Tuija Irmeli Nissinen 63 v, Maire Annikki Lappalainen 84 v, Kiuruveden srk.

(Päivitetty 11.1.2019)