KIRKOLLISET ILMOITUKSET VIIKOLLA 33-34

JUMALANPALVELUKSET JA USKONELÄMÄ

SUNNUNTAI 20.8. 11. sunnuntai helluntaista (”Etsikkoaikoja”)

Tekstit: Ps. 81: 9-17, Jer. 6: 16-19, Room. 11: 17-24, Luuk. 4: 23-30.

Messu klo 10 Pyhän Ristin kirkko, Auvinen, avustaa Ahomaa, Rytkönen. Iisalmen Seudun hengitysyhdistyksen kirkkopyhä.

Sanajumalanpalvelus klo 17 Kustaa Aadolfin kirkko, Saravuoma, Heide.

VIIKKOTAPAHTUMAT

LAPSITYÖ

Ke 23.8. Kirkkomuskari klo 9.30 Olkkarissa.

NUORET

Nuorten avoimet ovet yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille Kellarilla ja Olkkarilla tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 14-17.

Isoskoulutus rippikoulun käyneille alkaa syyskuussa. Koulutus sisältää 4 viikonloppuleiriä ja muita tapahtumia. Ajankohdat löytyvät nettisivuilta. Koulutus on ilmainen. Ilmoittautuminen 24.8. mennessä.

Riparijatkis Iisaaressa 22.–24.9. Lähde mukaan! Riparin huippukohdat uudelleen, yhdessäoloa, riparin muistelua, saunomista jne. Hinta 5€. Ilmoittautuminen 11.9. mennessä.

Lisätietoa nuorten toiminnasta www.iisalmenseurakunta.fi/nuorille

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Katso ajankohtaiset vapaaehtoistehtävät sivulta: www.vapaaehtoistyö.fi/iisalmi ja ilmoittaudu mukaan!

Vapaaehtoistyö mukana la 26.8. Ihmeiden illassa Kulttuurikeskuksella klo 18 alkaen.

LÄHETYS

Lähetyskirpussa 17.-31.8.2017 hintalappujen väripäivät: vihreän ja valkoisen hintalapun tuote normaalihinnalla, muut värit puoleen hintaan! Lisäksi kirjat myydään samalla puoleen hintaan! Tervetuloa etsimään edullisia ostoksia!

Lähetyskirpun aukiolot muuttuvat: maanantaisin suljettu, ti-la avoinna klo 10-14.​

Lahjoita tuotteitasi lähetyksen kojulle Elotorille 27.8. Lähetys osallistuu Juhani Ahon museon Elotorille klo 11-15. Elohartaus klo 12. Ilmoita lahjoituksestasi www.vapaaehtoistyö.fi/iisalmi​ -sivujen kautta tai menni.nousiainen@evl.fi

APUA JA TUKEA

Sururyhmä läheisensä menettäneille alkaen to 7.9. klo 17.30 srk-talon kappelissa. Ryhmä kokoontuu viikon välein, viisi kertaa. Ryhmään voi osallistua, vaikka menetyksestä olisi jo pidempikin aika. Ilmoittautuminen ja tiedustelut Sami Saravuoma sami.saravuoma@evl.fi tai p. 044 7335 245 tai anne.pulkka@evl.fi.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Pe 25.8. Donkkis Big Night klo 18 srk-talolla. Raamattuopetus Anu Oikarinen, musiikki Maire Mähönen. Mukavaa yhdessäoloa ja toimintaa, lauluja, arvontaa, nyyttärit, Saku ja Ruut! Avoin kaikille!