KIRKOLLISET ILMOITUKSET VIIKOLLA 29-30

JUMALANPALVELUKSET JA USKONELÄMÄ

SUNNUNTAI 22.7. 9. sunnuntai helluntaista (”Totuus ja harha”)
Messu klo 10 Pyhän Ristin kirkko, Bovellan, Haikarainen, avustaa Ikola, Eila Nousiaisen vastuuryhmä.
Ripari 8 konfirmaatiomessu klo 14 Kustaa Aadolfin kirkko, Ahomaa, Haikarainen, avustavat Satu Krogerus, Backman. Vastuuryhmä rippikouluryhmä.

Ketokirkko klo 13 Kirmalla Pirjo ja Seppo Kotilaisella, Kirmantie 515.

VIIKKOTAPAHTUMAT

TIISTAI 24.7.
Kesäpäivät Sanan ja musiikin äärellä alkavat, klo 11 torilla päivien avaus Martti Nissinen, musiikkia Heikon ihmisen lauluryhmä; klo 18 Pyhän Ristin kirkossa ”Minäkö syntinen?”, srk:n tervehdys Martti Nissinen, todistus Marjatta Juutilainen, puhe pastori Matti Malinen Kajaanista,  musiikkia Heikon ihmisen lauluryhmä, säestys Martti Rytkönen, juonto Leena Tossavainen. Järj. Iisalmen srk ja Pohjois-Savon Ev.lut. Kansanlähetys.

Päivien aikana jatkuvasti mahdollisuus luottamuksellisiin keskusteluihin ja esirukoukseen, kirkossa iltaisin alttarihetki.

KESKIVIIKKO 25.7.
Kesäpäivät Sanan ja musiikin äärellä jatkuvat, klo 11 torilla Matti Malinen , laulua rovasti Arno Toivanen; klo 18 Pyhän Ristin kirkossa ”Minäkö armahdettu?”, todistus Martti Juutilainen, musiikkia Markus Miettinen ja Päivi Hartikainen laulavat ja laulattavat, puhe Matti Malinen, juonto Anu ja Marko Oikarinen.

TORSTAI 26.7.
Kesäpäivät Sanan ja musiikin äärellä jatkuvat, klo 11 torilla puhe Matti Malinen, musiikkia Juhani Väätäinen, klo 18 Pyhän Ristin kirkossa ”Minäkö pelastettu?”, illan avaus pastori Sami Saravuoma, todistus Raisa ja Mikko Yrjölä, musiikkia Elina ja Vesa Vidgren, Yrjölät, juonto Saravuoma.

DIAKONIA
Ti 24.7. Ikäihmisten virkistyspäivä Metsäpirtillä ja Juhani Ahon museolla klo 10-14. Ohjelmassa Mansikkaniemen historiaa ja museovierailu, Metsäpirtillä lounas, laulelua, tuolijumppaa ja kahvittelua. Hinta 10€. Linja-autokyyditys. Reitti: klo 8.30 Lippuniemen srk-koti ( Kiviahonk. 18), klo 8.40 Malminkatu 5-7, klo 8.45 srk-talo (Ilvolank. 14b), klo 8.55 invaliditalo (Joukolank. 6), klo 9.05 Louhentupa (Kirkonsalmentie 29), klo 9.15 Makkaralahden K-kauppa, klo 9.25 Ahjolankatu 7, klo 9.35 Brofeldtintien pysäkki. Paluu samaa reittiä.

Ilmoittautumiset 20.7. klo 15 mennessä Virpi Jukarainen p. 044 7335 283 tai Anne Pulkka p. 044 7335 223.

VAPAAEHTOISTOIMINTA
Ma 23.7. klo 13-15 Neulekahvila. Älä jää kesällä kotiin, vaan ota käsityö mukaan ja tule neulomaan/virkkaamaan yhdessä torikahvilaan torille. Mahdollisuus tehdä myös yhteistä hyvää ja käsitöitä diakoniatyön kautta jaettavaksi (villasukkia/ lapasia/ pyörätuolipeittoja). Näihin srk tarjoaa langat, kunhan vain otat omat puikot/koukun mukaan. Torikahvilassa on mahdollisuus omakustanteisesti juoda kahvit/herkutella. Voit olla mukana koko kaksi tuntisen tai vaikka vain pistäytyä hetken. Järj. srk:n vapaaehtoistyö. Lisätietoja Virpi Jukarainen p. 044 7335 283, virpi.jukarainen@evl.fi (Huom! Neulekahvila myös to 2.8. klo 13-15 sekä ti 7.8. klo 16-18. Louhenkatupäivän yhteydessä 4.8. on neulepiknik kirkkopuistossa klo 14-17).

TIEKIRKKO
Kustaa Aadolfin kirkko (Kirkkotie 20) avoinna 11.6.-17.8. ma - pe klo 10 – 18, suljettu pe 22.6.