Lähetyskirppu

Avoinna ma-la klo 10-14

Tervetuloa!

Meiltä löydät:

• Vaatteita arkikäyttöön, ulkoiluun ja juhlaan kaiken ikäisille ja kokoisille.
  • Kirjoja: romaaneja, dekkareita, hengellistä kirjallisuutta,  tietokirjoja.
  • Kodintavaraa: astioita (käyttöastioita ja taidelasia), verhoja, laukkuja, tauluja ja leluja.
  • Huonekaluja: pöytäryhmiä, sänkyjä, hyllyjä ym.
  • Seurakunnan Iloa ja kauneutta käsityöpiirien ja puutyöpiirin tekemiä uusia tavaroita lahjaksi tai omaksi iloksi!

Lahjoita Lähetyskirppuun

– Autat meitä auttamaan!

Lähetyskirppuun voi tuoda hyväkuntoista ja puhdasta, ehjää vaatetavaraa milloin vain takapihalla olevaan peltikonttiin. Muu lahjoitustavara toivotaan tuotavan suoraan kirpputorille sen aukioloaikoina. Lähetyskirppu ei ota vastaan KirjaValion- kirjoja, tietosanakirjoja, rikkinäisiä vaatteita, tavaroita.

Otamme vastaan huonekaluja mikäli myymälässä on tilaa, joten varmista asia myymälästä etukäteen. Tarvittaessa voit pyytää Lähetyskirpun maksullista kuljetuspalvelua noutamaan suurikokoisia tavaroita. Haemme ja kuljetamma huonekaluja keskiviikkoisin. Kuljetus maksaa 5€ kaupunki alueella (10km). Kuljetuksen voi varata soittamalla (040 4821 938) tai pistäytymällä myymälässä.

Haluaisitko lisää tietoa Lähetyskirpusta ja Lähetystyöstä seurakunnassamme ?
Siirry Lähetys- ja avustustyön sivuille

Myymälä

Kauppakatu 15, 74100 Iisalmi

Iloa ja kauneutta käsityöpiiri

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa lähetyksen hyväksi

Kauppakatu 15, 74100 Iisalmi

Black Friday

Tarjouksia, ei kannata jäädä kotiin!