Koulu- ja oppilaistostyö

Seurakunta järjestää yläkoululla ja lukiolla (Juhani Ahon koulu ja Lyseo) säännöllisesti aamunavauksia. Lisäksi Juhani Ahon koulun 7-luokkalaiset vierailevat lukukauden aikana Kellarilla.  8-luokkalaisille  on tsemppipäivä kevätkauden alkupuolella.

Koulupäivystystä järjestetään Ylä-Savon ammattioppilaitoksella Asevelikadulla torstaisin mahdollisuuksien mukaan.

Opiskelijaillat Kellarilla

Hengailuillat ovat opiskelijakunta SAVOTTAn ja Iisalmen seurakunnan yhdessä järjestämiä matalan kynnyksen illanviettoja. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille Savonian opiskelijoille. Paikkana toimii kokoontumistila Kellari, osoitteessa Ilvolankatu 14 B, Iisalmi (käynti sisäpihan puolelta). Ovet avautuvat kello 18. Tarjolla on pientä purtavaa ja iltapalaa, erilaisia pelejä, askartelutarvikkeita ja hauskaa seuraa. Tule sellaisena kuin olet itseksesi tai yhdessä kavereiden kanssa!
 klo 18 Kokoontumistila Kellariin!

Lisätietoa: toimisto.savotta@savonia.fi  tai   jouni.vuorijarvi@evl.fi

Apua ja tukea

Erityisnuorisotyö ja nuorisodiakonia on etsivää, kohtavaa ja läsnäolevaa työtä, jossa toimitaan yhdessä niiden lasten ja nuorten perheiden kanssa jotka tarvitsevat elämässään erityistä tukea.

Työskentely tapahtuu yhteistyössä, kodin, koulujen sekä moniammatillisen verkoston kanssa. Tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus luottamukselliseen kohtaamiseen, jossa voidaan etsiä yhdessä vastauksia nuorta askaruttaviin kysymyksiin. Toimimme tarvittaessa nuoren ja hänen perheensä tukihenkilönä. Järjestämme vuosittain joitakin leirejä sekä retkiä.

Teemme  tiivistä yhteistyötä mm. Etsivän nuorisotyön kanssa joka on Iisalmessa järjestetty Iisalmen Nuorison Tuki ry:n toimesta, katso myös Iisalmen Nuoriso Tuki Ry:n verkkosivut

Ota rohkeasti yhteyttä, vääriä kysymyksiä ei ole!

Lisätietoja Jouni Vuorijärvi, p. 044 7335 215, jouni.vuorijarvi@evl.fi

Tarvittaessa toimimme ammatillisena tukihenkilönä nuorelle.