Kuorot 

Iisalmen seurakunnassa toimii useita kuoroja ja lauluryhmiä. Kuorot laulavat säännöllisesti jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Lisäksi ne osallistuvat Iisalmen rovastikunnan ja Pohjois-Savon kirkkomusiikkipiirin musiikkitapahtumiin sekä valtakunnallisille kirkkomusiikkijuhlille. Kuoroilla on myös yhteistä retkitoimintaa. Uudet laulajat ovat aina tervetulleita mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä! Kuorotoiminta on maksutonta ja harjoitukset pidetään seurakuntatalolla (Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi) 

Tervetuloa mukaan joukkoomme laulamaan ja toimimaan! 

Lataa kuorotoiminnan esite tästä.
 

Lapsikuoro 

Tykkääkö lapsesi laulamisesta? Voisiko se olla uusi harrastus yhdessä muiden innostuneiden kanssa? Alakouluikäisille eli noin 7–12 vuotiaille lapsille suunnattu lapsikuoro aloitti toimintansa syksyllä 2015 ja on toiminut sen jälkeen aktiivisesti. Uuden harrastuksen myötä voi saada myös uusia kavereita. Laulaminen on kivaa, kun antaa musiikin viedä. Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 17.15-18 seurakuntatalon yläsalissa, Ilvolankatu 14b. Lapsikuoroa johtaa kanttori Hannu Virpi. Tule rohkeasti mukaan! 

 

Pyhän Ristin kirkon kuoro

Pyhän Ristin kirkon kuoro on sekakuoro, ja se on perustettu vuonna 1933. Kuoron nimi on muuttunut vuosien varrella parikin kertaa, mutta vuodesta 2006 lähtien kuoro on ollut kirkon nimen mukaisesti Iisalmen Pyhän Ristin kirkon kuoro. Johtajana on ollut vuodesta 1981 dir.cant. Martti Rytkönen. Tällä hetkellä kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, ja se harjoittelee torstaisin klo 17.30–19.00 seurakuntatalon yläsalissa, Ilvolankatu 14b.

 

Seurakuntakuoro

Seurakuntakuoro laulaa perinteisiä ja uudempia hengellisiä lauluja sekä jumalanpalvelusmusiikkia, kuten psalmeja ja virsisovituksia. Mukana on tällä hetkellä kolmisenkymmentä naislaulajaa, mutta toivomme mukaan myös mieslaulajia. Kuoro osallistuu säännöllisesti jumalanpalveluksiin ja erilaisiin musiikkitapahtumiin sekä vierailee esim. laitoksissa.

Seurakuntakuoro on perustettu vuonna 1928 Iisalmen maaseurakunnan kirkkokuoroksi; nykyinen nimi otettiin käyttöön vuonna 2000. Mukaan voivat tulla kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet. Kuoroa on johtanut vuodesta 1991 kanttori Hannu Virpi. Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 17–18.30 seurakuntatalolla, Ilvolankatu 14b

 

Lauluseniorit

Lauluseniorit on varttuneiden miesten lauluryhmä, joka harjoittelee keskiviikkoisin klo 10–11.30 seurakuntatalon yläsalissa. Kuorossa on tällä hetkellä kymmenen laulajaa. Kuoron ohjelmistossa on perinteisiä ja myös uudempia hengellisiä lauluja, virsisovituksia sekä mm. kansanlauluja. Lauluseniorit laulavat jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroa johtaa kanttori Hannu Virpi. 

 

Bona Fide

Bona Fide – Hyvä mielen musiikkiryhmä – on kulkenut omia polkujaan jo toistakymmentä vuotta. Kuoro laulaa nuorekasta Suomi-gospelia ja esiintyy Iisalmen seurakunnan sekä lähialueen seurakuntien eri tilaisuuksissa. Noin 10 soittajasta ja laulajasta koostuva ryhmä on toteuttanut kolme musiikkidraamaa ja julkaissut kaksi levyä. Kuoroa on johtanut sen alusta saakka kanttori Kari Haikarainen. Bona Fide harjoittelee keskiviikkoisin seurakuntatalolla.