Toimintamme lapsille ja lapsiperheille - tervetuloa mukaan!

Täältä löydät tietoa seurakuntamme lapsille ja lapsiperheille tarjottavasta toiminnasta. Erilaisia kerhoja, pyhäkouluja ja muita ryhmiä kokoontuu viikoittain, lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia.

Seurakuntasi on sinua varten, sinut on kutsuttu!

Syksyn-2017 päiväkerhot, perhekerhot ja Nooan iltapäiväarkit on päivitetty sivuillemme. Kurkkaa sivuilta mitä uutuuksia sieltä löytyy!

Syksyn toiminta päivittyy lopulliseen muotoonsa viimeistään elokuun alussa. Muutokset mahdollisia. Seuraahan sivujamme!

Päiväkerhot löydät täältä >>

Perhekerhot löydät täältä >>

Nooan iltapäiväarkit löydät täältä >>

Osaan päiväkerhoryhmistä mahtuu vielä lapsia (v. 2011-2014 syntyneet lapset). Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet Päiväkerho-sivulta!

Lisätietoja lapsityönohjaaja Anu Naakka, puh. 044 7335 225 tai anu.naakka@evl.fi.

Pop up -hiekkalaatikkopyhäkoulu tulee kesäkuussa leikkikentille Iisalmessa

Vanhemmat, perhepäivähoitajat ja muut lasten kanssa kesäpäiviä viettävät aikuiset voivat toivoa etukäteen, missä ja milloin hiekkalaatikkopyhiksiä voisi olla.

Näet missä ja milloin seuraava Pop up -hiekkalaatikkopyhäkoulu kokoontuu täältä >>

Päiväkerhot Iisalmen seurakunnassa