Nuorten matka Viroon 24.-28.5.2017

Iisalmen seurakunta järjestää yhdessä rovastikunnan seurakuntien (Pyhäjärvi, Kiuruvesi, Iisalmi, Sonkajärvi, Lapinlahti, Pielavesi) kanssa nuorten matkan Viroon 24.-28.5.2017. Ohjelmassa mm. tutustuminen Tallinnaan ja Rakvereen, Tallinnan suomalainen koulu, Tallinnan suomalainen seurakunta, yhetinen nuortenilta / vastaava paikallisten nuorten kanssa jne. Retki on tarkoitettu 1997-2001 syntyneille.

Iisalmen seurakunnalle on aluksi varattu 10 paikkaa. Hinta n. 150 € (tarkentuu vuoden lopulla). Hinta sisältää matkat linja-autolla ja laivalla, yöpymiset laivalla ja hotellissa Tallinnassa, ruokailut (aamupala, yksi lämmin ruoka/päivä, iltapala), pääsymaksut, vakuutuksen. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Alustava ohjelma, päivittyy retkeä kohti mennessä.

Juliste/esite

Nuorten matka Viroon