Miksi kuulua kirkkoon?

Kirkollisverolla saadaan aikaan paljon hyvää, kuten
  • autetaan heikompia: annetaan ruoka-apua, tehdään päihde- ja kriminaalityötä
  • palkataan työntekijöitä, jotka ovat rinnallamme elämän tärkeissä käännekohdissa
  • tuetaan vanhempia kasvatustehtävässä kirkon perhe-, lapsi- ja nuorisotyön kautta.

Vain kirkkoon kuuluva voi tulla kummiksi, saada kirkollisen vihkimisen ja toimia seurakunnan luottamushenkilönä.

Kirkon jäseneksi tullaan yleisimmin lapsena kasteessa. Kirkkoon voi kuitenkin liittyä missä elämänvaiheessa tahansa. Samaan aikaan ei voi olla toisen rekisteröidyn uskontokunnan jäsen. Kirkollisveroa aletaan maksaa liittymistä seuraavan vuoden alusta.

Voit liittyä kirkkoon, jos
  • sinut on kastettu
  • olet käynyt rippikoulun ja sinut on konfirmoitu
  • asut tämän seurakunnan alueella
  • olet täyttänyt 18 vuotta (15 vuotta täyttänyt voi liittyä kirkkoon vanhempiensa luvalla).

Jos sinua ei ole kastettu tai et ole käynyt rippikoulua niin ota silti yhteyttä, jotta voimme sopia jatkosta.

Tavoitat meidät ylälaidan Ota yhteyttä -linkin kautta tai soittamalla tämän sivun vasemmassa laidassa olevaan numeroon.

Voit liittyä kirkkoon myös täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen.

Tervetuloa seurakuntamme jäseneksi!