Naistenpäivät

Iisalmen seurakunta järjestää Naistenpäivän kerran vuodessa, helmikuun alkupuolen viikonloppuna. Naistenpäivä on tarkoitettu kaikenikäisille naisille ja sen suunnitteluun osallistuu vapaaehtoisia, eri ikäisiä naisia.

Naistenpäivän punaisena lankana on koota eri ikäisiä naisia tunteisiin, arkeen ja hengellisiin teemoihin liittyvien asioiden äärelle. Päivistä voi saada voimavaroja arkiseen päivittäiseen elämään naisena ja kristittynä. Vierailijoina luennoimassa erilaisista hengellisistä taustoista ja hengellisistä järjestöistä olevia naisia.

Yhteystiedot Heli Heikkinen p. 0440 672 568 tai heli.heikkinen@evl.fi

Naistenpäivät pe-la 17.-18.2.2017

Naistenpäivät alkaa perjantaina 17.2.2017 klo 18.00 Pyhän Ristin kirkossa konsertilla. Siellä musisoivat Marja-Liisa Oikari, Kari Hiekkavirta ja Saara Mörsky.

Lauantaina 18.2.2017 Lippuniemen seurakuntakodilla (Kiviahonkatu 18) Naistenpäivä alkaa klo 10.00 ja päättyy 17.00. Paikalla opettamassa kansanedustaja Sari Essayah ja terapeutti, kirjailija Salme Blomster. Lisäksi Oikari, Hiekkavirta ja Mörsky musisoivat.

Lämpimästi tervetuloa!