Lutherin pakohuone on  historiallinen pakohuonepeli, jossa ryhmällä on noin 45 minuuttia aikaa ratkaista huoneessa olevat pulmat ja arvoitukset, mihin Lutherin vaakuna on hävinnyt.

Suljetussa huoneessa on erilaisia lukkoja ja tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja ryhmän yhteispeliä. Suositeltava ryhmän koko on 2–5 henkilöä. Kouluikäiset aikuisen seurassa.
Varatkaa kokonaisuudessaan noin tunti aikaa.

Milloin, missä ja mitä maksaa?

Pakohuone avataan lauantaina 28.10. ja on varattavissa arkena kello 15.00-20.00 välisenä aikana, viikonloppuna laajemmat aukioloajat.
Pakohuone varattavissa nettisivujen kautta 9.10. alkaen.
Seurakuntaviikon aikana (28.10.-5.11.) ilmainen. Pakohuone on tilattavissa seurakuntaviikon jälkeenkin. Huone rakennetaan  lokakuun aikana Torinkulmaan.

Miten valmistaudun pakohuoneeseen?

Ryhmä todennäköisesti selviää kun käyttää Sawolaista maalaisjärkeä. Pakohuone ei ole pelottava eikä säikyttävä. Huonetta seuraa koko ajan Lutherin apupoika.

Tervetuloa tutustumaan Lutherin historiaan reformaation 500-vuoden merkeissä.

Iisalmen seurakunnan nuorisotyön porukka

Lisätiedot Jouni 044-7335 215