Kohti pääsiäistä -kaupunkiseikkailu

Anu Backman kertoo Kohti pääsiäistä -kaupunkiseikkailusta 

YouTube-video

Kohti pääsiäistä -kaupunkiseikkailu

Mobiiliavusteinen kaupunkiseikkailu alkaa Iisalmen torilta ja kulkee 1,5 km pituisen matkan mobiilipysäkkien kautta Pyhän Ristin kirkkoon. Jokaiselta pysäkiltä avautuu uusi palanen tarinaa, jota puhelimesta kuunnellen voi kulkea eteenpäin.

Seikkailun aikana kuultava kertomus vie matkalle ihmiskunnan alkusyihin, Jeesuksen merkitykseen ja pääsiäisen tapahtumien loppuhuipennukseen. Kaupunkiseikkailulla kuultavalle kertomukselle on antanut äänensä Marjatta Miettinen.

Kaupunkiseikkailu on vapaasti vaellettavissa koska tahansa Kohti pääsiäistä -tapahtumaviikon ajan 25.3.-2.4. Yhdessä aikuisen kanssa seikkailu sopii 8 vuotta täyttäneille ja 12 vuotta täyttäneet voivat toteuttaa sen itsenäisesti. Alle kouluikäisille on vihreällä merkitty oma pieni kaupunkiseikkailu (1 km) jonka kertomuksen voi aikuinen lukea lapselle reitin varrella.

Kaupunkiseikkailulla tarvitaan älypuhelin mobiilidatayhteydellä ja kuulokkeet sekä säänmukaiset vaatteet. Seikkailun äänimaailma avautuu pysäkeiltä löytyvällä verkkosivuosoitteella ja sen voi avata halutessaan qr-koodin lukijasovelluksella. Kertomus on saatavilla myös tekstiversiona pyydettäessä.

Kohti pääsiäistä -kaupunkiseikkailu ja Lasten pieni  kaupunkiseikkailu alkaa Iisalmen kauppahallin, linja-autoaseman puoleisesta päädystä (Kauppakatu 14). Sieltä löydät tapahtumaviikon 25.3.-2.4. ajan ohjeet ja tarvittavan verkko-osoitteen mobiilisisältöihin. 

Kohti pääsiäistä -tapahtumaviikon sivulle

 

Paikannusmerkki, kuulokkeet, puhelin ja qr-koodi.