Päiväkerhot

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 3-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Kerhot toimivat 1-2 kertaa viikossa eri puolilla Iisalmea. Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa. Tätä yhteistyötä kutsutaan kasvatuskumppanuudeksi.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN-2017 PÄIVÄKERHOIHIN:

Toimintakauden 2017-2018 päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkoi toukokuussa. Muutamissa kerhoryhmissä on vielä vapaita paikkoja. Täytämme vapautuvia kerhopaikkoja ympäri vuoden. Voit tiedustella niitä p. 044-7335 225 tai anu.naakka@evl.fi

Päiväkerhot kokoontuvat syksyllä 2017 seuraavissa paikoissa:

HERNEJÄRVEN KOULU, tiistaisin klo 14-15.30.

SEURAKUNTATALO, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15

LIPPUNIEMI, maanantaisin klo 9-11 ja torstaisin klo 13-15 ( Lapsi voi käydä kerhossa yksi tai kaksi kertaa viikossa)

LIPPUNIEMI, keskiviikkoisin klo 9-11

MAKKARALAHTI, tiistaisin ja torstaisin klo 9-11

METSÄPIRTTI, (LUONTO/ULKOILUPAINOTTEINEN KERHO), maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15

PELTOSALMI, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-11

RANTALA, tiistaisin klo 9-11

Nooan iltapäiväarkit

Nooan iltapäiväarkki tarjoaa kerran viikossa turvallisen levähdyspaikan 2.-3.-luokkalaisille lapsille. Toiminta on maksutonta ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Arkit kokoontuvat syksyllä-2017 alla olevissa paikoissa viikosta 33 lähtien:

• Tiistaisin, klo 13.00-15.30 Lippuniemen seurakuntakodilla.

• Torstaisin, klo 13.00-15.30 Rantalassa.

• Perjantaisin, klo 12.15-14.15. Tämä "Liikunta-arkki" aloittaa toiminnan klo 12.15 Edvin Laineen koulun salissa ja sen jälkeen siirrytään välipalalle Seurakuntatalon" Kellarille". Ota mukaasi sisäliikuntavaatetus. HUOM! Liikunta-arkki on peruttu pe 15.9. ja pe 22.9.

Lisätietoja: p. 044 7335 225 tai anu.naakka@evl.fi
Muutokset mahdollisia. Tiedot päivittyvät vielä heinä-elokuussa. Seuraa sivujamme.

ilmot alkaa