Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.
Ihmisen elämä on suurelta osalta arkea ja sen touhuja. Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa.
Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme. Jotta pääset alkuun perhejuhlan järjestämisessä, voit ottaa yhteyttä Palvelutoimisto ja keskusrekisteriin.

Kastetut, kuulutetut ja kuolleet

Kastetut: -

Avioliittoon kuulutetut: Joonas Sakari Viiperi ja Vilma Veronika Väisänen

Kuolleet: Heikki Wilhelm Hortling 65 v, Kalle Johannes Martikainen 63 v

(päivitetty 28.4.2016)

Merkkipäivämuistamiset

• Lapsityö muistaa lapsia 1-, 2-, 3-, 4-, ja 5-vuotispäivän onnittelukortilla, sekä kutsumme 3-vuotiaita yhteiseen tapahtumaan.
    Lisätietoja lapsityönohjaaja Riitta Kauhanen p. 044 7335 227.

• Nuorisotyö järjestää 10 vuotta täyttäville 10-synttärit vuosittain. Päivänsankareille lähetetään henkilökohtainen kutsu juhlaan.
    Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Satu Krogerus p. 044 7335 218.

• Onneksi olkoon, uudesta elämän vaiheesta! 65 vuotta täyttäneitä kutsutaan yhteiseen tapahtumaan, jossa tarjotaan mahdollisuutta toimintaan seurakunnan vapaaehtoistyössä.

• 75 vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä kutsumme yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan vuosittain. Lähestymme syntymäpäivän viettäjiä kirjeitse, jossa on tarkemmat tiedot juhlasta ja siihen ilmoittautumisesta.

• Lisäksi täyttäessäsi 80 v, 85 v ja 90 v muistamme Sinua onnittelukortilla.

• 95- vuoden jälkeen, lähetämme onnittelukortin kerran vuodessa ja päivänsankari voi, niin halutessaan, pyytää pappia, diakoniatyöntekijää ja jotain muuta seurakunnan työntekijää onnittelukäynnille kotiinsa tai laitokseen, sairaalaan tai vastaavaan paikkaan, jossa asuu.

• Aina on mahdollista pyytää seurakunnan työntekijöitä juhlistamaan omaa syntymäpäiväjuhlaa, tuleepa vuosia täyteen minkä verran tahansa. Toivomme kuitenkin, että pyynnöt tulevat tarpeeksi ajoissa.

Lisätietoja Virpi Jukarainen p. 044 7335 283

Kodin siunaaminen

Jokainen tupa on siunaamisen arvoinen. Siunaaminen on rukousta, jossa kurotetaan kohti arkea. Jumalaa pyydetään olemaan läsnä tavallisissa asioissa, arjen keskellä.

Koti voidaan siunata myös kasteen, seurojen tai muun luontevan tapahtuman yhteydessä.  Kodin siunaamisen voi toimittaa myös oman perheen ja läheisten kesken ja sen voi tehdä joku läsnäolevista.

Haluatko, että sinun kotisi siunataan? Ota yhteyttä Palvelutoimisto ja keskusrekisteriin p. 044 7335 202 tai 017 83351.

"Hyvä Jumala, kiitän kodista,
omaisista, perheestämme.
Sinulta on elämämme.
Kaikki rakkaani ovat lahjaasi."

Virsi 471:1