Iisaaressa riparilaiset opiskelevat kristinuskon perusteita.

Väliin vaikka ohjelmana: "Se on loppu nyt!"

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran. Rippikoulu on seurakunnan oma koulu. Se on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

2014 rippikoulut

Vuoden 2014 rippikouluista löydät lisätietoa täältä.
Ilmoittautuminen vuoden 2014 rippikouluihin on päättynyt. Jos et ole syystä tai toisesta vielä ilmoittautunut, niin vapaita riparipaikkoja voi kysellä Jarilta.

2015 rippikoulut

Vuoden 2015 rippikouluista tulee lisätietoa näille sivuille elokuun aikana. Rippikouluikään tulevat v. 2000 syntyneet. Elokuun puolen välin aikaan heille lähetetään kotiin ripari-info.

Yhteydenotot:
Rippikoulupastori Kati Ahomaa, p.  044-7335284, kati.ahomaa(at)evl.fi sekä nuorisotyönohjaaja Jari Nousiainen, p. 044-7335216, jari.nousiainen(at)evl.fi.

Omaa rippikoulua koskevissa asioissa ota yhteyttä oman rippikoulusi vetäjiin (yhteystiedot RIPARIVIHKOssa).

Riparilainen!
Testaa tietosi ja taitosi. Pelaa Riparivisaa!

• Vähemmän vakavahenkinen nettipeli RipariVisa on kerännyt hyvän suosion. RipariVisaa pelataan osoitteessa http://evl.fi/riparivisa.

pdf liite

Vapaapaikka-anomus
Rippikoulut 2014

Ilmoittautuminen vuoden 2014 rippikouluihin on päättynyt. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut riparille ja haluaisit tulla mukaan, niin ota yhteys Jari Nousiainen p. 044-7335216. Lue lisää