Rippikoulu - seikkailu kerran elämässä

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran. Rippikoulu on seurakunnan oma koulu. Se on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulut 2016

Vuoden 2016 rippikouluikäryhmään kuuluvat v. 2001 syntyneet. Lisätietoa täältä.

Jäikö ilmoittautuminen tekemättä? Tästä pääset vielä ilmoittautumaan (klikkaa tästä). Tämä ei ole koko ajan auki vaan avataan tarvittaessa.

Rippikoulut 2017

Vuoden 2017 rippikouluryhmään kuuluvat v. 2002 syntyneet. Lisätietoa 2017 rippikouluista tulee näille sivuille viimeistään elokuussa. Kaikille v. 2002 syntyneille Iisalmen seurakunnan jäsenille lähetettään Rippikouluesite kotiin elokuussa.

Ripari.fi

Käy kurkkaamassa ripari.fi sivustoa.

Yhteystiedot

Rippikoulupastori Kati Ahomaa, p. 044-7335284, kati.ahomaa@evl.fi sekä nuorisotyönohjaaja Jari Nousiainen, p. 044-7335216, jari.nousiainen@evl.fi. Omaa rippikoulua koskevissa asioissa ota yhteyttä oman rippikoulusi vetäjiin (yhteystiedot RIPARIVIHKOssa).

Rippikoulumaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein. Anomuksen voi tulostaa tästä.