Rippikoulu - seikkailu kerran elämässä

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran. Rippikoulu on seurakunnan oma koulu. Se on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulut 2015

Ilmoittautuminen vuoden 2015 rippikouluihin on päättynyt. Jos et ole syystä tai toisesta vielä ilmoittautunut, niin vapaita riparipaikkoja voi kysellä Jarilta. Vuoden 2015 rippikouluista löydät lisätietoa täältä.

Rippikoulut 2016

Vuoden 2016 rippikouluikäryhmään kuuluvat v. 2001 syntyneet. Heille postitetaan elokuussa rippikouluinfo, jossa kerrotaan tulevista rippikouluista ja niihin ilmoittautumisesta.

Ripari.fi

Käy kurkkaamassa ripari.fi sivustoa.

Yhteystiedot

Rippikoulupastori Kati Ahomaa, p. 044-7335284, kati.ahomaa@evl.fi sekä nuorisotyönohjaaja Jari Nousiainen, p. 044-7335216, jari.nousiainen@evl.fi. Omaa rippikoulua koskevissa asioissa ota yhteyttä oman rippikoulusi vetäjiin (yhteystiedot RIPARIVIHKOssa).