Rippikoulu - seikkailu kerran elämässä

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran. Rippikoulu on seurakunnan oma koulu. Se on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulut 2017

Vuoden 2017 rippikouluryhmään kuuluvat v. 2002 syntyneet. Kaikille v. 2002 syntyneille Iisalmen seurakunnan jäsenille on lähetetty Rippikoulut 2017-vihkonen. Katso lisää 2017 rippikoulut.

Ripari.fi

Käy kurkkaamassa ripari.fi sivustoa.

Yhteystiedot

Rippikoulupastori Kati Ahomaa, p. 044-7335284, kati.ahomaa@evl.fi sekä nuorisotyönohjaaja Jari Nousiainen, p. 044-7335216, jari.nousiainen@evl.fi. Omaa rippikoulua koskevissa asioissa ota yhteyttä oman rippikoulusi vetäjiin (yhteystiedot RIPARIVIHKOssa).

Rippikoulumaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein. Anomuksen voi tulostaa tästä.