Rippikoulut

Rippikoulujen ryhmäjako 2018

Rippikoulujen ryhmäjako on tehty. Olemme lähettäneet tekstarit ilmoittautumisen yhteydessä annettuun matkapuhelinnumeroon. Tarkempi kirje riparivalinnoista lähetetään viikolla 39.

Mahdolliset riparivaihdot

Äkkiseltään saattaa tuntua sille, että ilmoitettu ripari ei sovikaan sinulle. Istahda hetkeksi ja kysy kavereilta, mille riparille he ovat päässeet. Jos edelleen ilmoitettu ripari ei sinulle käy, tule Kellarille  ti 26.9. tai ke 27.9. klo 15-17 välisenä aikana. Silloin voidaan selvitellä mahdollisuuksia ryhmän vaihtoon. Jos tarjottu vaihtoehto ei mitenkään käy, helpoin tapa on neuvotella jonkun toisen kanssa ryhmän vaihtamisesta ja tulla yhdessä sopimaan vaihdosta. Tavoitat myös puhelimitse 044-7335216 tai 044-7335284.

Rippikoulut alkavat Riparirallilla
Rippikoulujen yhteinen aloitustapahtuma Ripariralli on sunnuntaina 8.10.2017 klo 13-17 Kulttuurikeskuksella. Olethan paikalla hyvissä ajoin. Ripariralli päättyy klo 16 alkavaan Save-bändin konserttiin,  johon myös koko kotiväki on tervetullut.

Muut kokoontumiset
Muista kokoontumisista ilmoitamme kotiin tulevissa kirjeissä, tekstiviesteissä ja seurakunnan verkkosivuilla.

Rippikoulu - seikkailu kerran elämässä

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran. Rippikoulu on seurakunnan oma koulu. Se on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulut 2018

Vuoden 2018 rippikouluryhmään kuuluvat v. 2003 syntyneet. Lue lisää tästä.

Ripari.fi

Käy kurkkaamassa ripari.fi sivustoa.

Yhteystiedot

Rippikoulupastori anu.backman p. 044-7335284, anu.backman@evl.fi sekä nuorisotyönohjaaja Jari Nousiainen, p. 044-7335216, jari.nousiainen@evl.fi. Omaa rippikoulua koskevissa asioissa ota yhteyttä oman rippikoulusi vetäjiin (yhteystiedot RIPARIVIHKOssa).

Rippikoulumaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein. Anomuksen voi tulostaa tästä.

Rippikoululaiset kokoontuneena alttarin ympärille konfirmaatioharjoituksessa.

Jari Nousiainen
Faksi: 017 833 5233