Rippikoulu - seikkailu kerran elämässä

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran. Rippikoulu on seurakunnan oma koulu. Se on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulut 2015

2015 rippikouluista tietoa alasivuilta.

Rippikoulut 2016

Vuoden 2016 rippikouluikäryhmään kuuluvat v. 2001 syntyneet. Heille postitetaan elokuussa rippikouluinfo, jossa kerrotaan tulevista rippikouluista ja niihin ilmoittautumisesta. Lisätietoa täältä.

Ripari.fi

Käy kurkkaamassa ripari.fi sivustoa.

Yhteystiedot

Rippikoulupastori Kati Ahomaa, p. 044-7335284, kati.ahomaa@evl.fi sekä nuorisotyönohjaaja Jari Nousiainen, p. 044-7335216, jari.nousiainen@evl.fi. Omaa rippikoulua koskevissa asioissa ota yhteyttä oman rippikoulusi vetäjiin (yhteystiedot RIPARIVIHKOssa).