Muualle rippikouluun

Tervetuloa muualle rippikouluun menevien iisalmelaisten sivuille. Kotiseurakunta hoitaa talvikauden aikana seurakuntaan tutustumisjakson. Muualla rippikoulun käyvät osallistuvat seuraaviin yhteisiin tapahtumiin Iisalmen seurakunnassa:

9.10.2016 ripariralli
29.1.2017 rippikoulusunnuntai

Näihin kokoontumisista tiedotetaan rippikoululaisia kirjeillä tai tekstiviesteillä.

Rippikoululaisille tulee tiedotteita myös rippikoulun järjestäjältä. Säilytä kirjeet ja jos niissä on jotain materiaalia, joita täytyy toimittaa Iisalmen seurakunnalle, niin ota yhteyttä kati Ahomaahan tai jari Nousiaiseen.

Riparivihko tulee palauttaa huhtikuun loppuun mennessä. Toukokuussa lähetetään todistus seurakuntayhteysjakson suorittamisesta, jonka voi antaa rippikoulun järjestäjälle.

Mikäli tulee kysyttävää, ota yhteyttä.

Kati Ahomaa, rippikoulutyöstä vastaava pappi, 044-7335284, kati.ahomaa@evl.fi

Jari Nousiainen, nuorisotyönohjaaja, 044-7335216, jari.nousiainen@evl.fi