2018 Rippikoulut

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran. Rippikoulu on seurakunnan oma koulu. Se on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin. Yleensä rippikoulu käydään sinä vuonna, kun täytetään 15 vuotta eli vuoden 2018 rippikouluikäryhmä on vuonna 2003 syntyneet.

Mikäli et ole vielä ilmoittautunut rippikouluun ja haluaisit tulla, niin ota yhteyttä Jariin

Rippikoulusunnintai 28.1.2018

Tammikuun viimeisenä sunnuntaina vietetään valtakunnallista rippikoulusunnuntaita. Rippikoululaiset ympäri Suomea kokoontuvat erilaisiin tapahtumiin.
Kaikki Iisalmen sekä naapuriseurakuntien rippikoululaiset kokoontuvat Pyhäjärven kirkkoon messuun ja yläkoululle Park7-bändin konserttiin. Tapahtumaan on bussikyyditys Iisalmen seurakuntatalolta. Tapahtumaan osallistuu arviolta 450 riparilaista, isosta ja ohjaajaa.
Ota mukaan sään mukainen varustus.

Ohjelma:
9.30 Lähtö Iisalmesta seurakuntatalolta (linja-autot merkitty rippikouluryhmittäin)
11.00 Messu pääkirkolla
12.30 Lounas yläkoulun ruokasalissa
14.00 Park7 yläkoulun liikuntasalissa
n.15 Kotia kohti
n 16.15 Iisalmessa

Käy kurkkaamassa Park7- bändiä Instassa park7band ja https://www.facebook.com/park7band/

Tämä tapahtuma kuuluu rippikoulun kokonaisuuteen, joten odotamme, että kaikki osallistuvat tähän. Mikäli et pääse tulemaan, niin ilmoita siitä välittömästi Jarille. Tämä sen vuoksi, ettemme turhaan varaa poissaolijoille ruokaa. Poissaolleille lähetämme korvaustehtävät tapahtuman jälkeen.

Lisätietoa rippikouluista:

Jari Nousiainen, nuorisotyönohjaaja, p. 044-7335216, jari.nousiainen@evl.fi

Anu Backman, rippikoulupappi, p. 044-7335284, anu.backman@evl.fi

sekä Riparit 2018 vihkosesta.

Rippikoulut kirkon verkkosivuilla