Ripari 2

4.-5.6.2018 kaupunkiopetuspäivät
6.6.-12.6.2018 leirijakso Iisaaressa
17.6.2018 konfirmaatio Kustaa Aadolfin kirkossa klo 14

Tällä riparilla työntekijöinä ovat Anu Backman ja Jouni Vuorijärvi sekä kesätyöntekijä ja isosia.

Hei rippikoululainen ja kotiväki!

Ripari 2 kaupunkiopetuspäivät ja leirijakso lähestyvät. Tässä sinulle perustietoa niihin liittyen.

Kokoonnumme ennen leiriä kahden päivän ajaksi päiväopetukseen: maanantaina 4.6. klo 10-14.30 Lippunimen seurakuntatalolle ja tiistaina 5.6. Kustaa Aadolfin kirkkoon  klo 10 -14.30.

Mukaan opetuspäiviin tarvitset Ihan sama -oppikirjan, Raamatun, saamasi vihkon sekä muistiinpanovälineet. Lisäksi huolehdi, että sinulla on mukana riittävästi eväitä, jotta jaksat hyvin koko päivän. On sovittu, että jokaisen rippikouluryhmän ruokailu tapahtuu opetuspaikassa. Eli kaupungille ei voi poistua ruokailemaan rippikoulun aikana.

Ota mukaan myös kummien osoitteet ensimmäiseen kaupunkiopetuspäivään. Lähetämme yhteisesti kutsun kummeille konfirmaatioon. Kutsussa selitetään myös kummien tehtävä konfirmaatiossa. Kummien on oltava konfirmaatiopäivänä kirkossa klo 13.30.

Ulkoläksyt ovat uskontunnustus, Isä meidän -rukous, Käskyt, Pienoisevankeliumi (Joh. 3:16), Kaste- ja lähetyskäsky ja Herran siunaus. Ulkoläksyt suoritetaan leirin aikana, joten opettele ne ulkoa hyvissä ajoin. Ulkoläksyt erillisessä liitteessä nettisivulla.

Rippikoulun leirijakso alkaa keskiviikkona 6.6. Iirannalta (os. Ouluntie 633b). Ajo-ohje: Iisalmesta pohjoiseen – liikenneympyrästä kohti Oulua – aja Ouluntietä n. 6,3 km – viitta oikealle Iisaari – aja rantaan.

Pojat kokoontuvat Iirannalle klo 9.00 ja tytöt klo 9.20. Iirannalle menevä tie on sen verran kapea, ettei siinä voi kohdata toista autoa. Siksi on tärkeää, että saapuminen Iirantaan tapahtuisi edellä mainittuun aikaan.

Leiri päättyy seurakuntatalolle tiistaina 12.6.  noin klo 12.30

Konfirmaatioharjoitus pidetään leirijakson aikana sunnuntaina 10.6. Kustaa Adolfin kirkossa jonne menemme sään salliessa veneellä+Metsäpirtiltä kävellen tai bussilla.

Vierailupäivä on sunnuntaina 10.6. klo 18.00-20.00. Vierailijoille on venekuljetus Iirannalta (Ouluntie 633) klo 17.40 alkaen.

Varustelista leirille:

- Ihan sama –kirja, Raamattu

- muistiinpanovälineet (vihko, kynä, kumi, tusseja yms.)

- lakanat (lakana, tyynyliina, pussilakana), ei makuupussia

- peseytymisvälineet, pyyhe, uikkarit

- sadevaatteet + kumpparit

- vaihtovaatetta kylmien ja lämpimien ilmojen varalle riittävästi (joka päivälle sukat, paidat, alkkarit jne.)

- rönttävaatetta, jotka voivat mennä rikki tai likaiseksi

- sisäkengät tai villasukat

- lenkkarit

- pussi likavaatteille

- hyttyskarkote ja kutinarasva ym., omat henkilökohtaiset lääkkeet (myös päänsärkyyn)

- Kelakortti

- soittimen, jos soitat jotain instrumenttia

- ja tietysti paljon leirimieltä !!!

Leirillä on kioski, josta voi ostaa mm. karkkia ja limpparia.

Seurakunta on ottanut vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen, joka kattaa henkilövahinkoja. Harkitse itse, mitä kannattaa ottaa mukaan. Turhaa arvotavaraa leirille ei kannata rahdata. Kannettavia tietokoneita, tabletteja / vastaavia ei kannata ottaa leirille mukaan.

Leiriläisiä voi tarvittaessa tavoitella myös työntekijöiden puhelinnumeroista.

Konfirmaatio on sunnuntaina 17.6. klo 14.00 Kustaa Aadolfin kirkossa. Rippikoululaisten on oltava kirkossa viimeistään klo 12.30 mm. kuvausta ja harjoittelua varten.

Rippikoululaisista otetaan ryhmäkuva ennen konfirmaatiota, myös yksityiskuvia on mahdollisuus ottaa. Katso asiasta lisää kuvausohjeesta. Kuvat tilataan pääasiallisesti netin kautta, mutta myös lomakkeella voi tilata.

Mikäli sinulla on kysyttävää rippikoulusta, niin ota yhteyttä leirin ohjaajiin.

Taivaan Isän siunausta sinulle ja kotiväellesi!

Ripariterveisin riparin opet ja isot

vt. pastori
Faksi: 017 833 5233