Rippikouluun ilmoittautuminen

Ilmoittaudu vuoden 2019 rippikouluun 29.8.–14.9.2018 välisenä aikana.

Kysymys ei ole nopeuskilpailusta, vaan kaikki määräaikana ilmoittautuneet ovat ryhmäjaossa tasavertaisessa asemassa. Ilmoittautuminen koskee kaikkia, jotka aikovat käydä rippikoulun vuosien 2018–2019 aikana eli myös niitä, jotka aikovat käydä rippikoulun muualla.

Ilmoittaudu vuoden 2019 rippikouluun tästä linkistä

Kaveri samalle riparille

Jos haluat ilmoittautua yhden kaverin kanssa samaan rippikouluun, käytä kaverikoodia. Kätevimmin asia onnistuu, jos hoidatte ilmoittautumisen yhdessä samaan aikaan. Ensimmäisenä ilmoittautuva ei valitse kohtaa ”Käytä kaverilta saamasi kaverikoodi (rasti ruutuun)”. Ilmoittautumisen jälkeen ohjelma antaa kaverikoodin, jonka voit antaa kaverillesi.

Kun haluat ilmoittautua samalle riparille kaverisi kanssa, klikkaa ”käytä kaverilta saamasi kaverikoodi” ja kirjoita koodi kenttään. Tällöin et voi enää valita rippikouluja, vaan ne ovat samat kuin kaverillasi, joten sopikaa yhdessä etukäteen rippikouluvaihtoehdot.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen tapahtuu seurakunnan Internet-sivujen kautta www. iisalmenseurakunta.fi/rippikoulut.

1. Valitse valikosta 2019 rippikoulut > Rippikouluun ilmoittautuminen
2. Klikkaa "ilmoittaudu vuoden 2019 rippikouluun tästä linkistä"
3. Valitse kohde: Rippikoulut 2019 -> paina ”hae”. Tällöin näet kaikki valittavissa olevat rippikoulut (näkyy kalenterissa elokuun alusta alkaen)
4. Valitse rippikouluryhmä ja klikkaa ”Tarkemmat tiedot”, jolloin näet tietoa rippikoulusta.
5. Klikkaa ”siirry ilmoittautumislomakkeelle”.
6. Täytä huolellisesti tiedot ilmoittautumislomakkeelle.
7. Kaverikoodi: voit antaa kaverikoodin yhdelle kaverille. Lue lisää ilmoittautumislomakkeella olevasta ohjeesta ja alta kohdasta kaverikoodi.
8. Valitse 4 rippikoulua listalta (lue ohjeteksti valintakohdasta).
9. Lopuksi paina ”ilmoittaudu”, jolloin näyttöön tulee teksti ”ilmoittautumisesi on vastaanotettu” ja ilmoittautumisen tiedot.

vt. pastori
Faksi: 017 833 5233