Ruoka-apua jaetaan joka toinen maanantai.

Ruoka-apu

Ruoka-apua joka toinen maanantai (parittomat viikot). Kesän 2018 ajan ruoka-apua jaetaan Pyhän Ristin kirkossa seurakuntatalon remontin vuoksi.

Iisalmelaiset kauppiaat lahjoittavat päiväystuotteita Iisalmen yhteisen ruoka-avun kautta jaettavaksi alueemme vähävaraisille. Jakelu tapahtuu joka toinen maanantai (parittomat viikot) Pyhän Ristin kirkossa, Haukiniemenkatu 10 b.

Ovet avautuvat klo 10.30. Klo 11.00 on lyhyt hartaushetki, jonka eri toimijaseurakunnat pitävät vuorollaan. Hartaushetken jälkeen klo 11.15 ruuanjakelu aloitetaan.

Jakelussa jaetaan niitä tuotteita, joita kaupat kunakin päivänä ovat lahjoittaneet. Liha- ja einestuotteet jaetaan pakasteina. Leipä jaetaan pakastamattomana. Maanantaisin seurakuntatalolla ruoka-avun yhteydessä on tavattavissa myös SOTE:n sosiaalityöntekijä ilman ajanvarausta.

Ruoka-apuun täytyy tulla päihteettömänä. Päihtyneet käännytämme ovelta pois. Ruokajakeluun on hyvä ottaa oma kassi mukaan, johon lahjoitusruuat saa. Seurakuntatalo ja sen ympäristö ovat savuttomia alueita. Lähin tupakointipaikka löytyy Kirkkopuistosta, jossa roska-astioita.

Ruokajakelusta huolehtivat vapaaehtoiset eri taustaseurakunnista. Mukana ovat Iisalmen Adventtiseurakunta, Iisalmen Helluntaiseurakunta, Iisalmen ev.lut. seurakunta, Pysäkki ry. sekä Iisalmen Vapaakirkko.

johtava diakoniaviranhaltija
Faksi: 017 833 5233