Ruoka-apua maanantaisin

Iisalmelaiset kauppiaat lahjoittavat päiväystuotteita Iisalmen yhteisen ruoka-avun kautta jaettavaksi alueemme vähävaraisille. Jakelu tapahtuu joka maanantai seurakuntatalolla osoitteessa Ilvolankatu 14b. Ovet avautuvat klo 11.30, jolloin tarjolla kahvia ja vapaata seurustelua. Klo 12.00 on lyhyt hartaushetki, jonka eri toimijaseurakunnat pitävät vuorollaan. Hartaushetken jälkeen ruuanjakelu aloitetaan.

Jakelussa jaetaan niitä tuotteita, joita kaupat kunakin päivänä ovat lahjoittaneet. Liha- ja einestuotteet jaetaan pakasteina. Leipä jaetaan pakastamattomana. Maanantaisin seurakuntatalolla ruoka-avun yhteydessä on tavattavissa myös SOTE:n sosiaalityöntekijä ilman ajanvarausta.

Ruoka-apuun täytyy tulla päihteettömänä. Päihtyneet käännytämme ovelta pois. Ruokajakeluun on hyvä ottaa oma kassi mukaan, johon lahjoitusruuat saa. Seurakuntatalo ja sen ympäristö ovat savuttomia alueita. Lähin tupakointipaikka löytyy Kirkkopuistosta, jossa roska-astioita.

Ruokajakelusta huolehtivat vapaaehtoiset eri taustaseurakunnista. Mukana ovat Iisalmen Adventtiseurakunta, Iisalmen Helluntaiseurakunta, Iisalmen ev.lut. seurakunta, Pysäkki ry. sekä Iisalmen Vapaakirkko.

HUOM! 24.7. alkaen  RUOKA-AVUN AIKATAULU MUUTTUU! Ovet avautuvat klo 10.30 ja jako alkaa klo 11.15!

Lisätietoja ruoka-avusta antaa Anne Pulkka 044-7335 223