Sanan ja rukouksen illat

Iisalmen seurakunnan sanan ja rukouksen illat keskittyvät sanan, rukouksen ja musiikin ympärille.  Illoissa on lyhyehkö alustus, käsittäen jonkin hengellisen teeman ja siihen liittyvää keskustelua. Aihe voi olla joko opillinen tai liittyä muuten hengelliseen elämään.

Iltaa valmistele joukko vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Jokaisessa illassa on vierailija sekä oman seurakunnan väkeä. Illan loppupuolella on mahdollisuus esirukouspalveluun. Esirukouspyynnöt voi esittää illassa tai ne voi toimittaa etukäteen illan isännälle. Virret ovat myös oleellinen osa iltaa ja sen teemaa.

Sanan ja rukouksen illat kokoontuvat syys- ja kevätkaudella joka keskiviikko klo 18.30 seurakuntatalolla, Ilvolankatu 14b. Tarkempia tietoja illan aiheista ja vierailijoista saa Iisalmen Sanomien kirkollisista ilmoituksista, sekä verkkosivujen ajankohtaisista tapahtumista.

Lisätietoja pastori Sami Saravuoma 044 7335 249 tai sami.saravuoma@evl.fi