Yhteyspäivät Iisalmen seurakunnassa 10.4.2016

Pyhän Ristin kirkko, Seurakuntatalo, Seurakuntatalon ylä- ja alasali

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut.kirkosta ja sen herätysliikkeistä.

Iisalmen seurakunnassa pidetään yhteiskristillinen yhteyspäivä sunnuntaina 10.4.2016. Tilaisuus alkaa yhteisellä sananjumalanpalveluksella klo 10 Pyhän Ristin kirkossa. Sananjumalanpalveluksessa saarnaa pastori Charles Shaheen Iisalmen Helluntaiseurakunnasta. Liturgina on kirkkoherra Janne Bovellan. Tekstinlukijana on arkkimandriitta Herman Iisalmen ortodoksisesta seurakunnasta.

Tilaisuuden jälkeen on ruokailu ja kahvit seurakuntatalolla Ilvolankatu 14b:n alasalissa. Päivätilaisuus on ruokailun jälkeen seurakuntatalon yläsalissa, jossa mukana ovat Iisalmen Helluntaiseurakunnan, Vapaaseurakunnan, Ortodoksisen ja Luterilaisen seurakunnan edustajat, jotka käyttävät puheenvuoron tilaisuudessa.