Perhemessu

Kustaa Aadolfin kirkko

Äitienpäivä

Koko perheen messu äitienpäivänä

Usein perheille muodostuu omia äitienpäiväperinteitä. Ehkä äitiä ilahdutetaan tarjoamalla aamukahvi sänkyyn onnittelulaulun kera. Kenties isoäidin luona vieraillaan ja häntä onnitellaan halauksen kera. Monet käyvät hautausmaalla sytyttämässä kynttilöitä muistaen rakkaita äitejä ja isoäitejä, joiden tapaamista Taivaan Kodissa he odottavat.

Äitienpäivänä äitien ja mummojen kanssa voi myös tulla perhemessuun Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkkoon klo 15. Perhemessun saarnan ja esirukouksen aikana lapsille pidetään sakastissa pyhäkoulua.

Perhemessuun ovat tervetulleita kaikenikäiset – yksin, yhdessä perheen tai ystävän kanssa. Laulamme mm. virren 467:

”Oi Jeesus, siunaa äitiä, suo rauhan, onnen päiviä. Pois pyyhi murheen kyyneleet. Hyväksi kaiken, Jeesus, teet.”