K-citymarketissa tietoa Palvelutoimisto ja keskusrekisterin palveluista sekä lasten kerhoista ja tapahtumista

K-citymarket, Eteläntie, Iisalmi

Tule tutustumaan palveluihin ja toimintaan

K-Citymarketilla saat tietoa Palvelutoimisto ja keskusrekisterin palveluista sekä Ylä-Savon seurakuntayhtymän hallinnosta kello 14-16. Miten virkatodistus tilataan? Miten hautausasioita hoidetaan? Kuinka pappi tai kanttori varataan tilaisuuksiin? Tule ja kysy!

Lasten kerhoista ja tapahtumista luvassa ajankohtaista tietoa kello 16-18.

Käy samalla hakemassa seurakuntapassi, johon vähintään kolme leimaa seurakuntaviikon tapahtumista keräämällä voit osallistua Genelecin aktiivikaiuttimien arvontaan!

Voit myös osallistua kyselyyn Iisalmen seurakunnan toiminnasta, jossa vastaajien kesken arvotaan ihana koru, Lähetyskirpun lahjakortteja ja muita tavarapalkintoja.

Tervetuloa!

Perinteiset juhannusjuhlat Metsäpirtillä

Tervetuloa viettämään keskikesän juhlaa kauniin luonnon äärelle

Alapitkän kesäteatteri

Kesäteatteriretki Alapitkälle

Kesäteatteriretki Alapitkän kesäteatteriin katsomaan näytelmää Jaetun maan lapset. Näytelmän on kirjoittanut Minna Kettunen.

Vanha kappeli, Vanha hautausmaa

Opastettu hautausmaakierros

Tule kuulemaan mielenkiintoista historiaa oppaan johdolla