K-citymarketissa tietoa Palvelutoimisto ja keskusrekisterin palveluista sekä lasten kerhoista ja tapahtumista

K-citymarket, Eteläntie, Iisalmi

Tule tutustumaan palveluihin ja toimintaan

K-Citymarketilla saat tietoa Palvelutoimisto ja keskusrekisterin palveluista sekä Ylä-Savon seurakuntayhtymän hallinnosta kello 14-16. Miten virkatodistus tilataan? Miten hautausasioita hoidetaan? Kuinka pappi tai kanttori varataan tilaisuuksiin? Tule ja kysy!

Lasten kerhoista ja tapahtumista luvassa ajankohtaista tietoa kello 16-18.

Käy samalla hakemassa seurakuntapassi, johon vähintään kolme leimaa seurakuntaviikon tapahtumista keräämällä voit osallistua Genelecin aktiivikaiuttimien arvontaan!

Voit myös osallistua kyselyyn Iisalmen seurakunnan toiminnasta, jossa vastaajien kesken arvotaan ihana koru, Lähetyskirpun lahjakortteja ja muita tavarapalkintoja.

Tervetuloa!

ti 25.7.2017 klo 11.00 - to 27.7.2017 klo 23.59

Pyhän Ristin kirkko , Ohjelmaa torilla ja Pyhän Ristin kirkossa

Kesäillat Sanan äärellä 25.-27.7.2017

Kesäpäivillä on raamattuopetusta, runsaasti musiikkia ja tavallisten ihmisten kertomuksia uskosta ja sen merkityksestä arjen keskellä. Päivien puhujavieraana on evankelista Eero Ahonen Tuusulasta.

Ylä-Savon kotiseutumuseo (Virrankatu 4)

Siioninvirsiseurat

Tervetuloa perinteisille siioninvirsiseuroille

Ruoka-apu

Ruoka-apua joka maanantai, ovet avautuvat klo 10.30.