Jippii- Kuoron konsertti

Lippuniemen seurakuntakoti

Uskon yön aloittaa koko perheelle tarkoitettu Jippii- kuoron Ristin maa konsertti

Ristin maa –kiertue on osa Suomi 100 –juhlavuoden ohjelmaa

ILOINEN JIPPII-LAPSIKUORO Iisalmen Uskon Yössä

Jippii-konsertti on tarkoitettu koko perheelle. Tapahtuma koskettaa suomalaista sydäntä vauvasta vaariin.

Konsertin ohjelmisto koostuu uuden Ristin maa -äänitteen lauluista. Ristin maa –CD on jo kymmenes suomenkielinen lasten Jippii-äänite. Äänite koostuu pääosin uusista, ennen julkaisemattomista lauluista, joista monet ovat 15-vuotiaan Nyyti Rahkosen säveltämiä. Lauluja ovat tehneet myös gospelsäveltäjä Lasse Heikkilä, brasilialainen muusikko Tom Serratti ja Jippii-työn koordinaattori Outi Rossi. Sovitukset ovat Jippiimission musiikkikoordinaattori Toni Mäki-Leppilammen käsialaa.

Jippii-lauluissa soi iloinen evankeliumi ja lähetysajatus. Jippii-laulajat ovat vuosien aikana osoittaneet elämällään todeksi laulujensa sanoman. Alun perin suomalaisille lapsille tehdyt suomenkieliset Jippii-laulut ovat levinneet hämmästyttäen lauluntekijätkin. Vaikka laulujen kääntämistä ei koskaan suunniteltu, laulut ovat levinneet eri puolille maailmaa.

Lippuniemen seurakuntakodilla la 28.10 klo 16 järjestettävään Ristin maa –konserttiin on vapaa pääsy.

Lisätietoja www.jippiimissio.fi , facebook.com/jippiimissio, facebook.com/ristin maa

Uskon yö, ekumeeninen tapahtuma

Pienten pyhis