Taidenäyttely

Taidenäyttely Seurakuntatalo

Seurakuntatalolla on hyväntekeväisyys taidenäyttely Uskon yön ajan

Tule ihastelemaan taidetta ja tekemään itsellesi hankintoja.  Olemme haastaneet mukaan taiteilijoita, kirjailijoita, runoilijoita ja teemme heidän teoksistaan näyttelyn.

Näyttelyssä olevat teokset ovat myynnissä ja jättämällä korkeimman tarjouksen voit saada taidetta itsellesi.  (Tarjoukset voi tehdä illan ja seuraavan viikon aikana, joka on seurakuntaviikko eli seurakuntamme järjestää paljon tapahtumia ja taidenäyttely saa myös silloin olla esillä).

Taiteen tuotto käytetään Suomen 100v juhlan teeman mukaan:  Sotainvalidien Veljesliiton Iisalmen Seudun Sotainvalidit ry : n toiminnan tukemiseen.  Tuotto lahjoitetaan heille kokonaisuudessaan.

Uskon yö, ekumeeninen tapahtuma

Virpi Jukarainen
diakoni
Faksi: 017 833 5233
74100 Iisalmi

Raatihuone

Virsi- ja Viini-ilta Raatihuoneella

Seurakuntaviikon aloittaa virsi- ja viini-ilta. Tule veisaamaan uusia sekä tuttuja, vanhempia virsiä ja syömään yhdessä lämminhenkiseen tilaisuuteen.

Lippuniemen seurakuntakoti

Koko perheen päivä Lippuniemen seurakuntakodilla. "Tuoksuja, makuja ja ääniä menneestä", matka Lutherin aikaan.

Tapahtuma koko perheelle. Tuoksuja, makuja ja mukavaa yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille.

Lippuniemen seurakuntakoti

Jippii- Kuoron konsertti

Uskon yön aloittaa koko perheelle tarkoitettu Jippii- kuoron Ristin maa konsertti